Komentari na vest

Mentor i učenik - Zvezdin tandem snova

J

Ja sam jaaaa

pre 5 meseci

A sto volite ovako pompezno da najavljujete, pa to ti je. Otud i previse razocarenja. Nemojte posle samo da ga pljujete ako nekad odigra lose, znajuci srpski mentalitet ocekivace da i u evroligi ima prosecno 20 poena kao i u aba ligi koja je objektivno slabija bar pet puta
h

h77

pre 5 meseci

pompezno se najavljuje da se ne prica o dovodjenju Smita u partizan,njegovoj plati,obestecenju koje je placeno Misku,i o magicnom efektu tih dogadjaja na oporavak Alekse Avramovica.A to sto se na ovog decka svaljuje pritisak i stvaraju nerealna ocekivanja,onim koji spinuju nije bitno.Nadam se da ce mali Topic biti mentalno jak da izdrzi sve ovo.
C

Cakili

pre 5 meseci

Teo Tata, Top sin!
K

Kimac

pre 5 meseci

"Topic himnu nije pevao" Samo polako bez pritisaka, trebalo je da ove godine bude u klubu. Napred Zvezda.
z

zabole ga

pre 5 meseci

Kada ne mozes da dovedes kvalitetnu zamenu za Nejpira ti dovodis Topica klinca, eto kako Covic vodi klub uopste ne misli na rezultate...
r

rsczz

pre 5 meseci

Nece biti gori od Jaga to je sigurno i Doncic je igrao u tim godinama za jedan Real pa je kidao... Ovako su ostale pare za Gaja i nadamo se Jovica i to bi bila bomba od ekipe, realna prica bi bila top 8 a ako nista prolaz bi se ciljao kroz top 10 u najgorem slucaju.
F

Familija

pre 5 meseci

Zamena za Nejpira zanimljivo inače mali Top je želja svih nas njega hoćemo da vidimo u timu njega pored Teodosića dva najbolja pleja koja Srbija poseduje jedan stari namazani i vrlo ubojiti vuk a drugi mlad iz našeg legla naša priča i Čović je uradio vrhunski posao i tu prestaje tvoja priča jer ovo je naša prava pravcata priča neko ne zna da pobroji sve silne inostrane igrače u klubu a neko ima ono najkvalitetnije i najperspektivnije naše u zemlji i ako bude bilo zdravlja biće ovo najveći korak koji je Čović napravio prosto je ovo mali Top već duži period igra konstantno i igra dobro meni je jedino malo do toga jer smo Megu oslabili za Topa ali u suštini velika je ovo stvar za klub za nas navijače OVO JE ZVEZDA
B

Bishop

pre 5 meseci

Guy ne dolazi, Jovic 0%sanse. Sezona u EL je izgubljena. Za neko 10to mesto bi nam trebao skor od 11-7, minimum... sto je nerealno.Hajde malo realnosti
O

Ognjen drinski

pre 5 meseci

Bacanje prašine u oči. Topić je vanserjski talenat ali ne verujem da može doneti prevagu u EL. Ajd što nemamo pleja ali nemamo ni četvorku(godinama) a ni šutera. Jedini spas za Zvezdu je da se što pre najuri Čović.
D

DS1989

pre 5 meseci

Pa Topic i ne treba da pravi prevagu u EL nego da stice iskustvo jer smo inace vec sada otpisani iz te EL pa dogodine ako je uopste budemo igrali onda ce mali Top biti top...
b

bolesno...

pre 5 meseci

Neverovatno sts su uradili od sezone, doveli su prosecne igrace i sad treba topic da nas vadi?
p

pitanje

pre 5 meseci

A sta ce ovi sto su odusevljeni topicem da kszu podle porazs u evroligi?
s

srsmota

pre 5 meseci

Sramota je ovo bacanje prasine u oci navijscima zvezde, Topicu Covic dodje kao 1 na 10 ,najgore od svega sto u tome svemu ucestvuje trener, Evroliga nista sad nista ni od aba lige
#

#neutralan navijač

pre 5 meseci

Kako može neutralan navijač da moli Boga da Zvezda bude 15a. Zvezda ide na F4 ove sezone ! Tri pobede smo od mesta broj 4, 18 kola do kraja ?!
1

16mesto

pre 5 meseci

ahahahaha ide ide sigurno
b

bz

pre 5 meseci

zato sto imamo 16 tim po kvalitetu i budzetu.Moze da ima jos 180 kola,necemo postici uspeh.Sram ih bilo sto se kriju iza Topica.
Z

Zijani

pre 5 meseci

Rekoše grobari da ide pravo u nba...msm želeli su to jer su i oni videli da mali kida pa nisu hteli nikako da ga vide u Zvezdinom dresu..ipak,medjutim,evo ga mali ima da vas gazi svuda kad vas vidi:)))
O

Ok

pre 5 meseci

Ma pusti grobare oni su dobri ljudi. Da ih ono rec nece da kazu. Top ih onomad sam napumpao. Malo se poplasili i bup meleon i i Smit. Ovi domaci uredno podizu formu u aplaudiranju.
C

Covicu reaguj i potpisi Bozica

pre 5 meseci

Nema veze ako je hrvat potpisi Bozica i Prosinecki je bio pa su ga svi voleli i volimo ga pravi Zvezdasi, taj momak bi dosao za sicu i izdominirao kod nas jer je strasan igrac videli ste i sami za ove 2 sezone kako igra i kako mu telo izgleda kapa dole do poda!
p

potpisite Luku Bozica

pre 5 meseci

Nema veze sto je hrvat decko je klasa igrac.Dominirao bi u Euroligu i potpisali bi ga za sitan novac.Stvarno treba to da se iskoristi budimo realni i cenimo kvalitet a ne iz koje zemlje dolazi tako da pravi ljubitelji kosarke ce se sloziti sa tim!
G

Gdelija

pre 5 meseci

Ovo je samo mazanje očiju navijačima pošto dečko odlazi u nba,cisto da se kaže zvezdino dete a nije odigrao ni jednu utakmicu za tim. Miško dribla pa rastura.
@

@gdelija

pre 5 meseci

...topic je jos pre 2-3 sezone igrao za zvezdu u evroligi.
i

igokei niko...

pre 5 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova 'slavna istorija' kojom se toliko ponose!
T

Tamo u Berlinu

pre 5 meseci

F4..Berlin. Zvezda tamo.
n

neutralan navijac

pre 5 meseci

druze ti se drogiras pa daj boze da Zvezda bude 15 na kraju a ti pominjes f4
d

dexiko

pre 5 meseci

Kao što smo videli na primeru nejpira ne postoji "sigurno" pojačanje ali bolje istrpeti našeg klinca nego kojekakve strance. Podroška za topa i kada bude išlo dobro i loše i da te dugo gledamo u zvezdinom dresu.
D

Defose

pre 5 meseci

Uraaaa! Pravi potez.
D

Djape45||

pre 5 meseci

A Nikola Jović gleda 👀👀👀 i čeka poziv. Bacaj bombu Čovke.
A

A gde je pecat

pre 5 meseci

Samo da napomenem da zvezdina skola kosarke ne postoji i da je to nasledjena akademija fmp-a sa sve internatom i dvoranama, samima tim ni ovo ne moze da bude zvezdino dete. Sportski pozdrav.
D

Decenijasi

pre 5 meseci

Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji niti jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
Q

Question

pre 5 meseci

U glavama tzv. decenijasa ili kako se vec zovu zlatnog doba Srbije jedna sezona tehnicko-sportske saradnje i potpuno gasenje i potom preimenovanje kluba su u istoj ravni. Jedno pitanje samo, u kojoj dvorani je tzv. zvezda igrala poslednju utakmicu?

Bojank91

pre 5 meseci

Bulvalno je sin legendarnog košarkaša Zvezde. Samo to je dovoljno da bude Zvezdino dete
A

Arhivator

pre 5 meseci

Tata mu zamalo zavrsio u Partizanu
g

gost1978

pre 5 meseci

za mesec dana ce na portalu da vredjaju ovog malog
m

milisav kekez

pre 5 meseci

ma kokvoj bre topic ce ga izedu u evroligu oni igraci sto ce razbiju zvezdu ce zavrsu na 16 mesto zvezda na evroligu svake godinu se kao oni plau na top 8 sa onda zavrsu u 16 mesto na tabelu sveke godinu im covic obecava bajke a oni ga veruju pa posle kad se zavrsu sezonu plaču itako u krug KK sledeca sezonu bice bolje ahahaha ahahaha
P

Pst

pre 5 meseci

Dobri su ovi sto je skola prosla pored njih. Kaki si ti si bolje da nisi. Nisu valjda svi u instituciji ovaki kaki.
П

ПГ

pre 5 meseci

Фотографија ће бити историјска!
M

Meli 2.5 mil...

pre 5 meseci

Neko nema novca pa mora da vrati juniora Topica kao pojacanje,a neko za Melija daje cak 2.5 mil po sezoni,cisto da se zna koji klub finansira drzava,sad je sve jasno ko dan!
h

heheh

pre 5 meseci

gde ti zivis kad verujes u spinove gos covica
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Oba kluba finansiraju iz naših džepova oni koji žele da se međusobno prepiremo, kako bi što lakše mogli da nam dugo crpe energiju, novac, ideje, snagu, godine, duh ... Jednom više kapnu u prvo čanče, sledećeg puta u drugo. Nisu tako izmislili toplu vodu, niti su svi od njih čitali Makijavelija, ali im je svima dobro poznat princip "zavadi, pa vladaj".
P

Paa

pre 5 meseci

Gde su grobari koji su pisali kako on Zvezdin dres neće ni da vidi nego će odmah u NBA?
J

Jos 2 igraca...

pre 5 meseci

AJMO SAD JOS DOBROG BEKA SUTERA I DOBRU 4-KU DA SE DOVEDU PA DA KOMPLETIRAMO!
J

Još dva

pre 5 meseci

I još jednog pleja, krilnog centra i centra...
c

cv54

pre 5 meseci

uzalud ovi PR tekstovi.Dovedite legitimne evroligaske igrace na poziciji 1,2,i 4. Otpustite one koji nisu za Zvezdu-Lazarevica,Ilica,Kuzmica,Bjelicu,Simonovica,Jaga.Gilespija..ovaj spin sa vracanjem Topica ce puci,vec posle narednih par poraza,za koje decak nece biti kriv.
S

Srdjan M

pre 5 meseci

Ovaj strucnjak sto je vec ocenio da Gilespi nije za Zvezdu je pobedio, nema dalje...
O

Ojsa

pre 5 meseci

Srecno Tope!
D

DakaCZ

pre 5 meseci

Srce veliko kao Rusija zbog povratka velikog talenta i sina odlicnog coveka i kosarkasa Milenka Topica.Sad jos bek i cetvorka i da udjemo u veliku borbu sa svima ravnopravno.Ovo dosad a usled brojnih povreda Nedovica Lazica i Hange i sabotaze Nejpira su rezultati iznad svih rezona verujte mi,mnogo smo bili osakaceni a dosta puta izgibili na loptu dve.Kompletni mozemo drasticno bolje i tome se nadamo svi.NAPRED ZVEZDA OLE
n

neutralan navijac

pre 5 meseci

moze top 4 ahahaha
ј

јако

pre 5 meseci

мудо....
D

Don Vito Corleone .

pre 5 meseci

Nisam zadovoljan igračkim kadrom koji imamo, i nisam optimista što se tiče EL ove sezone, ALI MI JE MNOGO DRAGO ŠTO SI SE TI VRATIO KUĆI, DOBRODOŠAO.
D

Dr Excel

pre 5 meseci

Nisam ni ja, a kupili smo sve što smo znali. Ko da je kupovao Don Vito Corleone.
D

Don Vito Corleone .

pre 5 meseci

@Dr.Excel. Muko, jel ti je lepo 10 godina bez titule, cela jedna Decenija. Jel ti je lepo što tvoj klub drži apsolutni i neoborivi Svetski rekord, 31 godinu bez titule, više od 3 Decenije, podatak za Ginisa bez konkurencije. Jel ti je lepo što je tvoj klub 71' ispao iz Jugoslovenske lige i igrao celo leto drugu ligu, 22 utakmice za 3 meseca u drugoj ligi, pa se iste godine vratio u prvu ligu. A ove sezone blamovi Studenti PG, Mega frizura, Igokea, Cedevita, Zadar, nastavi niz... uskoro se nastavlja... Mukoooo
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Kud sreće za Zvezdu,da pored Topića ima makar još dvojicu svojih juniora koje bi priključili u 16-17 roster prve ekipe da i oni koriste iskustvo starijih igrača i kale se za nove sezone u klubu!!Podvig bi bio da i Zvezda i svi ostali mogu sa svojih 4-5 igrača u persoektivi da stalno igraju Evropu i ABA,KLS,kup,te okosnicu tima drži domaca struktura!Samo tako i reprezentacija ima budućnost.Mega delimično to pokušava,doduše ima i dosta stranih mladjih igrača.Zvezdine brojne juniorske selekcije su i osvajale Next gen EL ili igrale finala ali tih igrača potom nije bilo u prvoj ekipi!!!Vec je godinama tako.Naprosto mora da ih ima,oni osecaju publiku,grb i klub i uz njih stranci (naravno ako kupe valjane a ne krš)mogu da donesu pomak u Evropi!!!
Z

Zaza Paculia

pre 5 meseci

Najveci Srbski plejmejker 21. veka i najveci Srbski talenat 21. veka, videcemo rezultat... Trust the process!
g

gost54

pre 5 meseci

ako je dosao da zameni Jaga,onda ok..ako menja Nejpira,onda je to sramota za upravu Zvezde.Ocekivati od ovog deteta da sakrije nesposobnost uprave da obezbedi novac za legitimne euroligaske igrace je u najmanju ruku greh..
8

8910

pre 5 meseci

da li moze odmah u evro ligi da igra?
.

.....

pre 5 meseci

Da
p

posle NG

pre 5 meseci

verovatno od Fenera ali njegovim dolaskom je 18 igrac licenciran za EL i roster za EL je zatvoren on ce moci od fenera kao Gilespi, ako nasi pozure mozda stignu da ga licenciraju za Pao, ali nema to nikakve veze mali je odlican ali njegov dolazak ce imati smisla ako se zadrzi kod nas i sledece sezone inace ovaj sad potez je smirivanje navijaca....Topic nece biti tas na vagi koji ce okrenuti sezonu u EL jos nije on toliko zreo...molimo boga da Teo sto vise bude na terenu, TOP sansu treba da iskoristi u ABA a Teo da sedi na kraju klupe jer u ABI imamo luksuz i da izgubimo utakmicu a EL sad imamo 3 kljucne tekme ako dobijemo 2 imamo sansu da uhvatimo prikljucak ako izgubimo Pao i Fenera msm da nam je to kraj za EL ne bitno sto bi trebali da dobijemo Partizan kao domacini jer nam je losiji raspored i manje imamo kuci u drugom delu sezone...
B

Bracafaca

pre 5 meseci

Trebalo bi da moze, ne dolazi iz evroligaske ekipe.
S

Srdjan M

pre 5 meseci

Maksimalno 20 igraca moze da se licencira za El, sto znaci da ima mesta za jos dvojicu
@

@posle ng

pre 5 meseci

...u drugom krugu imamo vise utakmica kuci a raspored je duplo bolji, jer nam dolaze skoro svi konkurenti - makabi, baskonija, valensija, partizan, oly, pao, barsa, zalgiris, 8 od top11. a gostujemo albi, asvelu, bajernu, efesu, gde imamo mnogo vece sanse za pobedu nego u prvom krugu. od top11 smo samo sa realom, monakom i fenerom igrali kuci.
K

Kakav

pre 5 meseci

tandem,strasan tandem ...... Idemo majstori !!!!
i

itd..

pre 5 meseci

Covicu odlazi, Darjane odlazi.
L

LK

pre 5 meseci

DUPLO GOLO
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Ajmoooooooo Toooooope !!!
F

F4 this season

pre 5 meseci

Zvezda ide na F4 ove sezone ! Dobrodošao kući , Nikola !
n

neutralan navijac

pre 5 meseci

na f4 ali kad okrenes tabelu ahahaha
Z

Zvezdas007

pre 5 meseci

Tu vest čekam od prvog dana, ajde mali pokazi šta znaš sezonu i po pa u NBA!
S

Srecno

pre 5 meseci

mali .....!!!!!!!!

Stoska92

pre 5 meseci

Bravo, svaka cast za potez. Topic pravi izbor, treba decku da se pruzi adekvatna podrska, idemo napred i samo jako.
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Vrhunsko predstavljanje. Drzi se Tea i za tebe zime nema,puna podrska za buduceg igraca koji ce da bude top10 pikova na draftu!!!A od toga ce Zvezda da ima neverovatno korist finansijsku!!!
O

Olee:

pre 5 meseci

Darjan i Covic kao dva brata.
P

Popsi

pre 5 meseci

Nejpir - zločin koji se završio. Dobrodošao nazad Tope!
4

4S

pre 5 meseci

Bravo,najbolji moguci potez Covica,trenutno.
D

Djape45||

pre 5 meseci

Topić u prodor i pogadjaaa, Zvezda je novi-stari šampion aba lige.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Valjda ovaj put neće biti trokorak...😀
D

Djape45||

pre 5 meseci

Za aba ligu će biti iz prodora, u kupu sa penala u tvom stilu, a superligu nećete igrati zato što niste srpski klub tako da te to ne zanima.
C

CZ1

pre 5 meseci

Srecno Tope...💪