Etore Mesina (©Starsport)
Etore Mesina (©Starsport)

Mesina posle petog vezanog poraza u Evroligi: Ako nastavimo da igramo ovako, spreman sam da odem

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.22. | 12:06

"Otići ću kod gospodina Armanija i reći mu da je neophodno pronaći nekog drugog da vodi tim", rekao je Italijan posle još jednog gorkog poraza

Nastavio se slobodan pad Olimpije Milano u Evroligi. Pretrpela je peti vezani poraz u Evroligi, sinoć ju je u Mediolanum forumu ponizio Anadolu Efes 80:51.

Ima Etore Mesina velikih problema sa povredama, ali ne želi da traži opravdanja.

Izabrane vesti

"Ovaj tim je moja odgovornost. Ako igrači igraju ovako, osećam se odgovornim što nisam sastavio tim koji može da funkcioniše. Jedino što sada mogu da uradim je da kontrolišem situaciju u Italiji, gde je sve još otvoreno i da popravimo stvari u Evroligi u drugom delu sezone", ističe Italijan.

Spreman je i da "digne sidro", ukoliko nastavi sa lošim rezultatima.

"Ako nastavimo da igramo ovako, doneću odluku, otići do gospodina Armanija i reći mu da je neophodno pronaći nekog drugog da vodi tim", jasan je Mesina.

Izuzetno je razočaran nastupom svojih izabranika.

"Sramotan nastup, bez ikakve srčanosti. Digli smo ruke kada su počeli da podižu nivo igre. Neprihvatljivo je da ovako igramo pred našim navijačima i vlasnikom. Ovakvi nastupi nas vraćaju tri i po godine unazad, kada smo bili 13. u Evroligi. Napravili smo neke rezultate u međuvremenu, poslednji pre par meseci i uvek igrali sa pravim karakterom koji predstavlja Olimpiju Milano", zaključio je Etore Mesina.

Armani je u poslednje vreme zbog povreda ostao bez Šejvona Šildsa, Bilija Berona, Luiđija Datomea, Stefana Tonuta... Angažovao je Timotija Luvavu Kabaroa, ali bivši igrač Mege je tek sinoć debitovao.


tagovi

Olimpija MilanoArmani MilanoEtore Mesina

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara