Etore Mesina sa Nikolom Mirotićem, Milanom Tomićem i Mariom Fioretijem (©MN Press)
Etore Mesina sa Nikolom Mirotićem, Milanom Tomićem i Mariom Fioretijem (©MN Press)

Mesina: Priča o Nejpiru nije istinita, verovao sam pogrešnom čoveku; Osećam se kao polu-Srbin

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.23. | 22:56

“Lo je odigrao fantastično, svakog dana je sve bolji, danas je odigrao odličnu utakmicu, imao je sjajne procente šuta. Svi su šutevi bili dobri“

Važnu pobedu ostvarili su košarkaši milanske Olimpije u punoj Beogradskoj areni protiv Crvene zvezde. Šesta u nizu nad crveno-belima, a četvrta kao gost vicešampionu Jadranske lige.

Ipak, na konferenciji za novinare jedna od glavnih tema bila je, naravno, priča o onome što je navodno Etore Mesina rekao o Šabazu Nejpiru i njegovoj želji da se vrati u Milano...

Izabrane vesti

“Već sam objasnio sve, šta je i kako bilo. Mogu da kažem da je prvi put u životu da novinar nije odgovorio ništa na ono što sam rekao, na moj demanti nije odgovorio ništa. Znam šta sam rekao. Verovao sam pogrešnoj osobi. Rukovao sam se sa Nejpirom na kraju utakmice, jako ga poštujem i cenim sve što je uradio za Olimpiju“, rekao je Mesina posle utakmice.

Pobeda nad Zvezdom ga je, naravno, jako obradovala.

“Jako sam srećan zbog pobede nad jako dobrim timom, pred 20.000 navijača. Dobro smo radili u prethodnom periodu. Rezultat je došao protiv Efesa i Venecije, pa i večeras. Dobra pobeda za nas, značiće nam na polju samopouzdanja za nastavak sezone“.

Maodo Lo je večeras pucao kao navijen, ubacio je 32 poena uz šest trojki.

“Lo je odigrao fantastično, svakog dana je sve bolji, danas je odigrao odličnu utakmicu, imao je sjajne procente šuta. Svi su šutevi bili dobri“.

I ove godine Etore Mesina sa svojim timom iz Beograda odlazi neporažen kada je na drugoj strani terena Crvena zvezda.

“Toliko sam srpskih igrača trenirao, da se osećam kao polu-Srbin. Uvek je uživanje doći ovde, imam posebnu konekciju sa ovom zemljom, trenerima i igračima, da mi je posebno zadovoljstvo kada dođem ovde“.


tagovi

Etore MesinaOlimpija MilanoEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara