Vasilije Micić (© Star sport)
Vasilije Micić (© Star sport)

Micić: Srećan sam zbog rezultata reprezentacije, nadam se da ćemo biti svi na okupu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 12:11

Micić pričao posle poraza Šarlota

Ljubtelji košarke u Srbiji mogu da budu srećni kada je u pitanju Vasilije Micić i njegov prelazak iz Oklahome u Šarlot. Najzad je krenuo da dobija nešto značajniju minutažu kako bi zapravo pokazao zbog čega je bio najbolji plejmejker u Evropi.

U Šarlotu je već imao nekoliko dobrih partija što nije prošlo neopaženo. Sinoć je protiv Milovkija imao značajnu minutažu iako broj poena nije bio veliki.

Izabrane vesti

"Ovo nije baš najsjajnija, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati", rekao je Micić za RTS.

Propratio je Micić i dve kvalifikacione utakmice Srbije za Evrobasket gde je ekipa Svetislava Pešića savladala Finsku i Gruziju.

"Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata".

Upitan je da li je razgovarao sa selektorom Pešićem o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

"Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu", rekao je Micić.



tagovi

Vasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara