Vasilije Micić (©Starsport)
Vasilije Micić (©Starsport)

Micićeva povreda nije ozbiljnije prirode, na teren se najkasnije vraća za deset dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.23. | 15:19

Tvrdi Miško Ražnatović…

Ostao je Vasilije Micić da leži na parketu posle udarca koleno o koleno sa Džejmsom Birsenom, utakmicu sa Fenerbahčeom završio je pre vremena u bolovima. Oblio je hladan znoj srpskog plejmejkera, ali njegove saigrače, trenera Ergina Atamana, kao i selektora Svetislava Pešića. Ipak, velikog razloga za brigu nema.

Povreda nije ozbiljnije prirode. Ubrzo će se Vasilije Micić vratiti na teren, najkasnije za sedam do deset dana. Bar tako tvrdi Miško Ražnatović, što znači da će srpski organizator igre propustiti poslednje kolo ligaškog dela turskog šampionata, ali ne i plej-of.

Izabrane vesti

Nije naivno delovalo, ali se, srećom, sve završilo bez ozbiljnijih posledica…

“Povreda Vasilija Micića nije toliko ozbiljna. Vratiće se na teren za sedam do deset dana”, napisao je Miško Ražnatović na svom Tviter nalogu.

Vasilije Micić se povredio krajem trećeg kvartala, kada je u poslednjoj sekundi krenuo u dribling. I Džejmson Birsen i Vasilije Micić su ostali da leže na parketu, a srpski košarkaš je izvukao deblji kraj. Prvotimac Fenerbahčea je šepajući, uz pomoć saigrača, napustio teren, dok igrač Anadolu Efesa nije mogao da ustane sa zemlje.

Držao se reprezentativac Srbije za bolno mesto – koleno, pa medicinski tim nije želeo da rizikuje. Uz pomoć kolica je napustio teren. Ali, detaljni lekarski pregledi su, očigledno, pokazali da razloga za strah nema. Vasilije Micić će se uskoro ponovo naći na terenu.



tagovi

Vasilije MicićAnadolu Efeskošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara