Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Mijailović: Eventualni povratak Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.06.21. | 09:31

"U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate", kaže predsednik Partizana

Partizanov glavni zadatak u građenju ekipe za sledeću sezonu jeste dovođenje trenera oko kog će se dalje graditi ceo tim.

Naravno, najzvučnije ime na listi mogućih kandidata je Željko Obradović. Kako i ne bi bio kada se radi o čoveku sa devet osvojenih Evroliga.

Izabrane vesti

Iluzorno je uopšte pričati o tome koliko bi Partizanu značio povratak Žoca na klupu, koliko bi to za ceo klub, za navijače, igrače, bio veliki vetar u leđa i pozitivna stvar posle sumorne protekle sezone.

O toj mogućnosti ste mogli prvo da čitate na našem portalu, a sada sve to postaje realnije i realnije. I o mogućem povratku Obradovića u Partizan govorio je i predsednik Ostoja Mijailović.

"Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke",rekao je predsednik Partizana za Kurir.

Mnogi se pitaju kako bi Partizan uspeo finansijski da izvede dovođenje Obradovića na klupu.

"Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije".

Dakle, može da se dogodi da Obradović preuzme Partizan?

"U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate", rekao je Mijailović.

Partizanova potraga za trenerom se nastavlja. Pored Obradovića, crno-beli su se prethodnih sedmica povezivali i sa Aleksandrom Đorđevićem, kao i Pedrom Martinezom.


tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara