Mijailović: Janković nas interesuje, ali samo sa čistim papirima

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.10.18. | 21:06

"On ima administrativne probleme i dok njih ne reši ne možemo i nećemo ništa da radimo"

Saga oko Stefana Jankovića i njegovog statusa traje celo leto. Sada samo dobija nove epizode. Jasno je da on neće igrati za Crvenu zvezdu, ali njegov očekivani prelazak u Partizan se otegao. Poslednje informacije govore da je Fuenlabrada zainteresovana.

O eventualnom dolasku Jankovića u Partizan govorio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. On kaže da je taj igrač interesantan Partizanu, ali da bez čistih papira ta priča ne može da dobije epilog kakav su mnogi očekivali...
"To jeste igrač za kog smo bili zainteresovani i za kog smatramo da bi se dobro uklopio i svojim iskustvom pomogao ovom mladom timu da bude još bolji. Nas taj igrač interesuje, ali samo u slučaju čistih papira. On ima administrativne probleme i dok njih ne reši ne možemo i nećemo ništa da radimo. Poznato je da smo želeli da dovedemo Jankovića i moram da kažem da bi on za nas bio pojačanje. Ali, dok on sam, sa svojom agencijom koja ga zastupa ne reši to, neće doći Partizan", rekao je Mijailović za Telegraf.

Izabrane vesti

U vezi sa tim statusom, pojavila se priča po kojoj bi Janković mogao da "očisti papire" potpisom za špansku Fuenlabradu, preko koje bi mogao da dođe u Srbiju, među crno-bele. 
"Partizan sa tom i takvom idejom ne želi da ima i nema nikakve veze. Da, bilo bi lepo da njega priključimo ovom mladom timu, ali ponavljam, on će sam sa svojom agencijom morati da rešava svoj status. Mi se time ne bavimo i ograđujemo se od takvih priča", rekao je Mijailović.

Dakle, i dalje nije jasno gde ćemo Jankovića gledati u budućnosti.

Foto: MN Press


tagovi

Stefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara