©MN Press
©MN Press

Mijailović: Jokiću su se smejali, a on je promenio NBA

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.06.23. | 18:16

Prvi čovek Partizan Mozzart Beta istakao uspeh asa Denvera

Nikola Jokić i Novak Đoković u samo nekoliko dana uspesima su postali sportske teme broj jedan širom sveta, a na uspesima im je između ostalih čestitao i Ostoja Mijailović. Predsednik Partizan Mozzart Beta istakao je značaj rezultata srpskog dvojca, a poseban akcenat stavio je na cenra Denvera koji je Nagetsima doneo prvu NBA krunu u klupskoj istoriji.

Izabrane vesti

"Velike čestitke Denveru, zahvaljujujći Jokiću su postigli istorijski rezultat. Promenio je navike i kulturu u NBA. Nikome nisu bili jasni potezi i njegov izgled. Svi su to osporavali, mislili su da je statistika slučajnost, ali Nikola je kao veliki profesionalac sebe doveo u red ishranom i nametnuo svoj stil. To je važno za Srbiju i dobro je što je prihvatio poziv reprezentacije. Čestitke njemu i Noletu čijim se uspesima radujemo godinama. Mali smo narod, ali sa velikim željama i uspesima", rekao je za Informer TV Ostoja Mijaillović.

Košarkaška javnost u Srbiji već razmišlja o Svetskom prvenstvu na Filipinima i nada se uspehu Orlova.

"Na kraju sezone pamtimo dva ili tri uspeha i na kraju se sabiraju, mi smo se vratili u Evroligu posle osam godina, sve statistike smo oborili... Nesrećno smo stradali u Madridu, koji je 11. put osvojio Evroligu, a pobedili smo ih dva puta. To je veliki uspeh za nas", rekao je Mijailović i dodao:"Važno je da se Jokić odazove, selektor će napraviti rezultate na Svetskom prvenstvu kako se igrači budu odazvali. Fantastičan je trenutak, tu su Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković... Kod nas ima igrača, kao i kod našeg gradskog rivala. To je generacija koju treba da pamtimo. Pamtimo Đorđevića, Danilovića... Mi smo bili na korak do fajnal-fora, ali ćemo pamtiti lepe trenutke, jer volimo sport. Moramo da damo našoj naciji rezultat".


tagovi

Ostoja MijailovićNikola JokićDenverDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara