Mijailović: Nemam razlog da okrenem Čovića telefonom

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.01.20. | 18:50

“Znam da će taj razgovor biti protumačen na pogrešan način i publikovan tako da se Partizanu nanese šteta”, smatra prvi čovek crno-belih

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže da razume zašto Evroliga ostavlja mogućnost da ne dodeli pozivnicu za sledeću sezonu prvoplasiranoj ekipi iz ABA lige, posebno nakon incidenata koji su pratili prošlogodišnje finale regionalnog takmičenja između Budućnosti i Crvene zvezde.
"Sumnjam da će Evroliga dozvoliti da neko, posle finala kao što je bilo ono prošle godine, igra kao broj jedan iz ABA lige u elitnom takmičenju. Siguran sam da nas zbog tog finala i incidenata u Podgorici i Beogradu ne vide kao učesnika Evrolige", rekao je Mijailović gostujući u dnevniku TV Prva.

Na pitanje hoće li pozvati telefonom presednika Crvene zvezdee Nebojšu Čovića zbog odnosa dva kluba, prvi čovek crno-belih odgovara:
"Nemam razlog da okrenem Čovića telefonom jer znam da će taj razgovor biti protumačen na pogrešan način i publikovan tako da se Partizanu nanese šteta."

Izabrane vesti

Crno-bele u sredu očekuje spektakl u Evrokupu i okršaj protiv Virtusa.
"Mislim da je Sale Đorđević presrećan što dolazi u Beograd. I mi smo jer je to spektakl. Publika će znati da bodri klub. Biće to praznik košarke u Areni i jedna od najboljih utakmica u Beogradu sigurno."

Predsednik Partizana kaže i da novi centar uskoro stiže i da postoje dve opcije.
"U ovom periodu jako je teško pronaći centra. O tome odlučuju terner i stručni štab. Za sada je situacija takva da postoje dva ozbiljna kandidata, ali ne smemo da pogrešimo u izboru. To je ključna pozicija da ostvarimo prednost u trci sa rivalima."

Na to što mu zameraju da u prvom timu nema Partizanove dece, Mijailović odgovara:
"Imamo u klubu supertalentovane klince koji će za dve godine biti okosnica tima. Partizan je trofejni klub, trebaju nam trofeji, a u takvoj situaciji teško je promovisati mlade igrače. Mogao je to Duško Vujošević jer je bio majstor svog zanata", zaključio je Ostoja Mijailović.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara