Inter i Mesi, zakuvava se: Argentinci pišu, bivši igrači kažu - moguće je

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.20. | 21:53

I dalje sve deluje nekako daleko i nemoguće, ali… Fudbal je to

Realno, bilo kom fudbalskom zaljubljeniku ako pomenete da bi Lionel Mesi mogao da ode iz Barselone dočekaće tu vest podignutih obrva. To je i dalje jako daleko, ali ne bi Masimo Morati izašao pre dva dana i javno rekao da bi voleo da dovede Argentinca u Inter.
"Mesi ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno će biti pokušaja da ga dovedemo. Ne znam da li ova situacija oko virusa nešto menja, ali mi se čini da ćemo videti čudne stvari krajem godine“, rekao je predsednik Intera.

Danas je cela priča dobila nastavak.

Izabrane vesti

Kako javlja argentinska televizija TNT Sports, Nerazuri su spremni da započnu pregovore sa Mesijem. I nije samo on meta, već i fudbaler Veleza Tijago Almada. Sve za narednu sezonu.

Novinar TNT-a, Martin Kastilja, kaže da postoji mogućnost da transfer bude realizovan i da to nije samo san. Mesi bi obnovio veliko rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom u slučaju da pređe u Inter.

Međutim, ističe se da Mesi ima ponudu i od Njuels Old Bojsa, kluba iz rodnog grada. Tako da deluje da je Leo na raskrsnici, a dobro se zna da njegov odnos sa ljudima iz Barselone nije na najvećem nivou u poslednje vreme.

Mesi ima još godinu dana ugovora sa Barselonom, a sadašnji ugovor ga čini najplaćenijim igračem sveta po čemu bruto prima 70.000.000 evra. Isti novinar koji piše da je interesovanje Intera ozbiljno dodaje i da je Inter vrlo blizu dovođenja Almade iz Veleza za oko 25.000.000 evra.  Radi se o igraču koji igra kao ofanzivni vezista, krilo i smatra se ogromnim talentom jer je već dao devet golova na 45 utakmica za prvi tim.

Vratimo se na Mesija

Ova priča oko Intera i Lea Mesija može i ne mora da bude na kraju realizovana, ali svakko privlači poglede. Javio se i bivši igrač Intera, Benoa Koe.
"Naravno da Inter može da kupi Lionela Mesiija, u to nema sumnje da mogu. Predsednik Ženg ima finansijska sredstva, ima i potencijal i ambiciju. On je predsednik koji razmišlja o velikim stvarima”, rekao je Koe.

Inter je blizu da izađe iz ograničenja Finansijskog fer-pleja, tako da bi u teoriji ubuduće mogao više da troši. Već je Inter platio 65.000.000 da dovede Romelua Lukakua, a mogao bi eventualno da iskoristi i Lautara Martineza kao deo razmene za Mesija.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara