Mijailović odgovorio Terziću: Nisam siguran da je neki fudbalski klub gledalo 540.000 ljudi, i da je od ulaznica prihodovao 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.23. | 23:20

„Zvezda ove sezone igra odličan fudbal i nadam se da će nas uspešno predstavljati u Ligi šampiona“, poručio prvi čovek Partizan Mozzart Beta

Izjava generalnog direktora Crvene zvezde o tome da je košarkaška Evroliga drugorazredno takmičenje, i da ne može da se poredi sa Ligom šampiona u fudbalu, odjeknula je širom Starog kontinenta. Na Tviteru je reagovao i superstar Monaka Majk Džejms, izjavu Zvezdana Terzića preneo je renomirani košarkaški sajt Eurohups.

Javio se i prvi čovek Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailović. On je u izjavi za Kurir istakao veliku posetu u Areni na mečevima regionalnog šampiona, i prihodu koji je ostvario klub iz Humske.

Izabrane vesti

"Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda treba da zna osnovne brojeve kada priča o Evroligi i košarci kao sportu! KK Partizan je u prošloj sezoni kao domaćin dočekao 540 000 navijača, koji su kupili karte za nepunih šest miliona evra. Nisam siguran da su svi srpski fudbalski klubovi zajedno imali taj broj navijača u minuloj sezoni i ukupno prihodovali šest miliona evra od prodaje karata. Srbija je zemlja košarke i slavnih košarkaša pre svega, uz svu čast fudbalu i fudbalskim legendama. FK Crvena zvezda ove sezone igra odličan fudbal, verujem da će predstavljati Srbiju na pravi način u Ligi šampiona, ali molim bez potcenjivanja košarke i svega što mi radimo za srpski sport", poručio je predsednik KK Partizan.


tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara