Milenko Tepić (©Starsport)
Milenko Tepić (©Starsport)

Milenko Tepić izabran za novog potpredsednika za mušku košarku

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.04.23. | 15:54

Na 4. redovnoj sednici Skupštine Košarkaškog saveza Srbije održanog danas

U sredu je u Kući košarke održana 4. redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije na kojoj je za novog potpredsednika za mušku košarku imenovan Milenko Tepić.

Bivši košarkaš Partizana i brojnih inostranih klubova na mesto potpredsednika došao je umesto Nenada Krstića, koji se još u novembru prošle godine povukao sa pomenute funckije.

Izabrane vesti

Posle usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa prethodne sednice skupštine KSS, podnesen je izveštaj o aktivnostima KSS između sednica Skupštine, a tim povodom se delegatima obratio predsednik Kuće košarke Predrag Danilović.

"Godina koja je počela je za nas jako značajna pošto slavimo jubilej – 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza. Obeležićemo je nizom manifestacija i planiramo da cela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu", rekao je Danilović.

Na sednici su između ostalog usvojeni Godišnji izveštaj Nadzornog odbora KSS za 2022. godinu, Godišnji završni račun KSS za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izveštaj KSS za 2022. i Finansijski plan KSS za 2023. godinu.



tagovi

KSSMilenko TepićNenad Krstić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara