Dejan Milojević (Aba liga)
Dejan Milojević (Aba liga)

Milojević: Nismo imali dovoljno hrabrosti u završnici

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.05.21. | 00:12

Trener Budućnosti svestan da je posle dva poraza u Beogradu njegov tim u izuzetno teškoj situaciji

Uz partiju karijere Ognjena Dobrića, Crvena zvezda je povela 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Aba lige i kroz tri dana će u dvorani Morača imati meč loptu da se domogne novog šampionskog naslova u regionalnom takmičenju. Budućnost je bila inferiorniji rival u prvom poluvremenu, došla do preokreta posle vanserijske treće četvrtine, ali je i to bilo nedovoljno za brejk u Beogradu.

Izabrane vesti

"Nismo bili dovoljno hrabri da završimo utakmicu. Izgubili smo jako bitne lopte prelako, bacali smo im lopte u ruke. Na kraju se Zvezda vratila, Dobrić je pogodio jako bitnu trojku i to je to", prokomentarisao je trener crnogorskog tima Dejan Milojević.

Svestan je bivši kormilar Mege da su se šanse njegovog tima da povrati titulu koje se prvi i za sada jedini put domogao u sezoni 2017/18 ozbiljno smanjile, odnosno da misija koja je pred njim i njegovim pulenima ima etiketu "pakleno teške".

"U teškoj smo situaciji kako god. Trebali bismo da ih dobijemo tri puta, tako da smo u jako teškoj situaciji", rekao je Milojević

Serija se sada seli u Podgoricu, a treći meč na programu je u subotu od 20.30.


tagovi

Dejan MilojevićBudućnost PodgoricaKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara