Milojević pred Cibonu: Da budemo bolji nego protiv Krke

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.11.18. | 09:00

"Dolazi nam dobra ekipa i siguran sam da ce biti motivisani. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici i da nametnemo svoj ritam na obe strane terena. Uz agresivnu odbranu i dobru kontrolu skoka verujem da možemo do trijumfa koji bi nam sigurno značio puno na polju samopouzdanja", dodaje Miloš Koprivica

Košarkaši Mega Bemaksa će protiv Cibone pokušati da poprave utisak od prošlonedeljne utakmice sa Krkom i da zabeleže sedmu pobedu u takmičenju pred pauzu koja predstoji zbog FIBA prozora za kvalifikacije za Svetski kup (21.00, TV Arena Sport 4).

Trener Mege Dejan Milojević bi mogao prvi put ove sezone u ABA ligi da računa na Branislava Ratkovicu, koji je propustio dosadašnji deo sezone zbog povrede, ali je njegov nastup još uvek upitan.
"Očekuje nas meč protiv Cibone gde je veoma bitno da pokažemo reakciju u odnosu na prošlonedeljni poraz od Krke gde nismo odigrali na svom nivou. Cibona je kvalitetna i iskusna ekipa i sigurno je da će i oni dati sve od sebe da se iskupe za poraz od Zadra. Uz agresivnu igru u odbrani i dobru energiju na terenu, moraćemo skakački da budemo znatno bolji nego prošlog vikenda. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede i skora 7-2 pred pauzu zbog FIBA prozora, što bi bio sjajan rezultat za našu mladu ekipu", izjavio je Milojević.

Izabrane vesti

Miloš Koprivica veruje da uz podršku publike ekipa može da dođe do nove pobede:
"Dolazi nam dobra ekipa i siguran sam da ce biti motivisani. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici i da nametnemo svoj ritam na obe strane terena. Uz agresivnu odbranu i dobru kontrolu skoka verujem da možemo do trijumfa koji bi nam sigurno značio puno na polju samopouzdanja. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da nas podrži u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo dobrom igrom i pobedom", izjavio je centar Mega Bemaksa.

ABA LIGA - 9. KOLO

Subota

17.00: (2,70) Partizan - Crvena zvezda (1,55)
19.00: (1,60) Olimpija - FMP (2,55)
21.00: (1,30) Mega Bemaks - Cibona (3,90)

Nedelja

19.00: (1,10) Cedevita (23,00) Krka (7,50)

Ponedeljak

18.00:(2,70) Zadar (14,50) Budućnost (1,55)
21.00: (1,55) Mornar (14,50) Igokea (2,70)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

FotoStar Sport


tagovi

Mega BemaksCibona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara