Dejan Milojević (©KK Budućnost)
Dejan Milojević (©KK Budućnost)

Milojević zadovoljan: Sve radimo kako treba, jedino ne trpim dve stvari...

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 22:33

"Odmorniji smo od Zvezde, koja je preksinoć igrala zahtevnu utakmicu i bila jako dobra. Imali smo više više vremena da se odmorimo, ali mi sada u sedam dana imamo jako teške utakmice", priznaje strateg Budućnosti

Budućnost je uradila ono što je trebalo - nadigrala je Zvezdu, pritom ubedljivom razlikom, čime je došla nadomak prvog mesta na tabeli što donosi prednost domaćeg terena u doigravanju.

Domaćin je praktično od prvog do poslednjeg sekunda držao ključeve utakmice u svojim rukama, što je potvrdilo ne samo odličnu formu, već i želju da se ove sezone titula vrati u Podgoricu.

Izabrane vesti

"Jako sam zadovoljan. Odbrana je presudila, bila je jako čvrsta, a sve govori to što smo zadržali Zvezdu na 63 poena. Nema prostora za slavlje, moramo da se resetujemo, jer nas već u utorak čeka važna utakmica", rekao je Dejan Milojević i zatim dodao:

"Ponavljam se, ali meni je bitno da igrači daju sve od sebe, a za šta će nam to biti dovoljno pojma nemam. Nekad za ovakvu utakmicu, nekad za poraz, a bitno mi je da izgledamo kao tim. Ne tolerišem dve stvari - neigranje na maksimalnom nivou i sebičnost. To ne radimo, jer igramo energetski maksimalno i nesebični smo".

Priznaje trener Plavih da je njegov tim imao više vremena da se spremi za derbi, što je takođe uticalo na konačni ishod. 

"Odmorniji smo od Zvezde, koja je preksinoć igrala zahtevnu utakmicu i bila jako dobra. Imali smo više više vremena da se odmorimo, ali mi sada u sedam dana imamo jako teške utakmice. Nema kukanja, to ne može da se promeni".

-----------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

-----------------------

Pred ekipom Budućnosti sada je četvrtfinalna serija protiv Monaka, a te mečeve neće igrati najtalentovaniji igrač u sastavu Fedor Žugić.

"Odluka kluba je da ide u Beograd da igra juniorsku Evroligu. Nećemo ga imati za mečeve sa Monakom, nadam se da će biti tu za polufinale".



tagovi

Budućnost PodgoricaDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara