""
""

Milojević: Zvezda je apsolutni favorit

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 15:44

"Mi smo naš primarni cilj ostvarili, izborili smo igranje u ABA ligi i sledeće godine tako da ćemo u ovu seriju ući rasterećeno", kaže Nikola Rebić

Košarkaši Mega Leksa u utorak od 21 čas započinju polufinalnu seriju plej-ofa Mozzart Super lige, a protivnik u hali „Aleksandar Nikolić“ je ekipa Crvene zvezde.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da je Mega već uspevala ove sezone da igra egal mečeve sa Zvezdom.
"U utorak nas očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Pored toga što smo ispunili cilj plasmanom u ABA ligu, možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u drugom delu Super lige. Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču, ali smo već uspevali sa njima da igramo egal mečeve ove sezone. Najbitnije je da damo sve od sebe u ovom meču, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo", izjavio je Milojević.

Izabrane vesti

Mega Leks i Crvena su se ove sezone sastali dva puta u ABA ligi i još dva u Super ligi, gde je Zvezda odnela sve pobede. Poslednji susret je bio u okviru 11. kola Mozzart Super lige, kada je Crvena zvezda pobedila u Sremskoj Mitrovici sa 67:73.

Plejmejker Mega Leksa Nikola Rebić ističe da će ekipa probati da iznenadi Zvezdu.
"Mi smo naš primarni cilj ostvarili, izborili smo igranje u ABA ligi i sledeće godine tako da ćemo u ovu seriju ući rasterećeno. Kako je regularni deo sezone odmicao, igrali smo sve bolje i bolje. Verujem da u ovom trenutku ulazimo spremni u seriju sa Zvezdom, koja je sigurno favorit, ali mi ćemo svakako dati sve od sebe da probamo da iznenadimo", izjavio je Rebić.

Utakmica Crvena zvezda – Mega Leks je zakazana u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu za utorak 6. jun od 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport.

(FOTO:Mega Leks/ IvicA Veselinov)


tagovi

Dejan MilojevićEvropaMega LeksNikola RebićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara