Milosavljević: Ako neko zaslužuje Evroligu - to je Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.19. | 08:00

Bivši košarkaš crno-belih zadovoljan je igrama na početku sezone

Partizan je sinoć u krcatom Pioniru uspeo da savlada Lokomotivu i tako održi perfektan učinak u Evrokupu (4-0). Pored fantastične podrške sa tribina, tim je bodrio i bivši prvotimac crno-beli i reprezentativac Srbije, Dragan Milosavljević.

Nažalost, Milosavljević je zbog povrede tokom pripremnog perioda morao da preskoči učešće na ovogodišnjem Mundobasketu, ali sada kaže da se oseća veoma dobro i da oporavak ide u pravom smeru.
"Oporavak za sada ide dosta dobro, sve ide svojim tokom. Dug je period oporavka, ali za sada je sve kako treba i zaista sam prezadovoljan, pošto je sada dosta lakše".

Izabrane vesti

Dotakao se kasnije i igara Partizana. Bivši košarkaš crno-belih tvrdi da je jako važno što je ekipa u pobedničkom ritmu i priželjkuje plasman u finale Evrokupa.
"Igraju dosta dobro od samog početka. Dobijaju utakmice čak i kada igraju loše, što je dosta bitno. Večeras su odigrali odlično, mislim da na poluvremenu nije bila realna razlika i da je Partizan dosta više morao da vodi, s obzirom na to kako je igrao i kako je kontrolisao meč. Ja bih voleo da se uđe u to finale i da sledeće godine Partizan bude u Evroligi. Apsolutno zaslužuje to, jer ako neko zaslužuje, to je Partizan".

Milosavljević ističe da Partizan ima velike šanse da ode sve do kraja i u regionalnoj ABA ligi. Generalno, veoma je zadovoljan igrama crno-belih.
"Od kako je počela ABA liga, bilo je dosta iznenađenja. Partizan je sigurno jedan od favorita s obzirom na to kako igra. Ima kompletnu ekipu, gde svi igraju timski. Tu je 12 igrača, nema izdvajanja i iskakanja nekog i jako mi se sviđa način na koji Partizan igra i na koji Trinkijeri vodi ekipu".

Partizan je još jednom zaigrao u, sada već kultnom, Pioniru. Milosavljević tvrdi da mu atmosfera sa desne strane Save prija u odnosu na onu u Areni.
"Kao i uvek, sjajna atmosfera. Sigurno da ovim momcima mnogo znači da igraju pred ovoliko ljudi. U Areni ih bude još više, ali meni se ipak u Pioniru više sviđa", zaključio je srpski reprezentativac.

Piše: Srđan TODOROVIĆ
Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara