Milosavljević oprostio Unikahi 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 12:16

Velikodušan potez srpskog igrača, koji je olakšao klubu iz Malage dovođenje Malkoma Tomasa

Dragan Milosavljević je zvanično napustio Unikahu prošle nedelje, a poslednje informacije sa Pirineja kažu da se srpski reprezentativac prilikom dogovora oko raskida saradnje odrekao preostalog dela zarade iz ugovora, koji je isticao 30. juna, što iznosi oko 100.000 evra.

Tamošnji Diario Sur, taj potez srpskog košarkaša navodi kao njegovu poslednju uslugu svom doskorašnjem klubu, s obirom da je upravo taj novac olakšao Unikahi dovođenje bišeg centra Himkija i Bajerna, Malkoma Tomasa.

Izabrane vesti

Iskusni centar je bez kluba od kako je u decembru napustio minhenski Bajern. Tomas ima veliko iskustvo sa na najvišem novou, pošto je pored nemačkog tima nastupao je i za Makabi, Himki i Fenerbahče u Evroligi. Iza sebe ima i epizodne uloge u nekoliko NBA franšiza.

Milosavljević je u klub iz Malage došao u leto 2017. godine iz berlinske Albe. Odigrao je dve odlične sezone, koje su mu donele novi ugovor u leto 2019. Međutim, u avgustu iste godine povredio je koleno, pokidao je ligamente i još se nije potpuno opravio, s obzirom da je došlo do komplikacija, što je produžilo ionako dug put do povratka na teren.

Milosavljević će se u Malagi zadržati još dve nedelje, gde će i trenirati, a onda će se sa porodicom vratiti u Beograd.


tagovi

Dragan Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara