Nikola Milutinov i Filip Petrušev (©Star Sport)
Nikola Milutinov i Filip Petrušev (©Star Sport)

Milutinov bez dileme: Treba nam Petrušev, pokazao je da ima kvalitet

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 18:54

“Ne znam šta je uzrok povredama. Možda je zbog Mundobasketa. Možda je samo splet nesrećnih okolnosti. Nadam se da će sve timove, ne samo nas, zaobići povrede“

Kada je počinjala nova košarkaška sezona u Evropi, važilo je mišljenje da je ozbiljan posao na tržištu napravio Olimpijakos, uprkos odlascima asova poput Saše Vezenkova i Kostasa Slukasa.

Povrede su, ipak, učinile da Olimpijakos ne bude u vrhu Evrolige. Između ostalih problema sa povredama ima i Nikola Milutinov, koji i dalje ne može da igra košarku na optimalnom nivou. Ali, on je optimističan da će uskoro sve ono loše biti iza njega.

Izabrane vesti

“Malo sam van ritma zbog povrede. Moram da radim jako kako bih se vratio u formu, dolaze bolji dani. Pozitivan sam i samouveren“, rekao je Milutinov.

Srpski reprezetnativac nije siguran šta je “okidač“ niza povreda koje su se dogodile u poslednje vreme.

“Ne znam šta je uzrok tome. Možda je zbog Mundobasketa. Možda je samo splet nesrećnih okolnosti. Nadam se da će sve timove, ne samo nas, zaobići povrede i da će sve ekipe imati najjače sastave na raspolaganju. Nama je važno da budemo svi zdravi“.

Ekipu iz Pireja nedavno je pojačao Filip Petrušev, što je jako obradovalo centra iz Novog Sada.

“Pokazao je prošle sezone i ovog leta da je kvalitetan košarkaš. Može da nam pomogne mnogo, nadam se da će uskoro biti na terenu jer nam je potreban igrač kao on“-

Olimpijakos će u petak dočekati Bajern Minhen, sa idejom da se vrati na pobednički put posle poraza od Real Madrida. Očekuje se da će Filip Petrušev biti u sastavu.



tagovi

Nikola MilutinovFilip PetruševEvroligaKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara