Milutinov četiri nedelje van terena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 00:09

Distorzija zgloba prvog stepena

Sve što je moglo da pođe po zlu za Olimpijakos u večitom derbiju sa Panatinaikosom – pošlo je.

Crveno-beli su izgubili utakmicu (80:85), ali su izgubili i prvog centra Nikolu Milutinova na četiri nedelje zbog distorzije zgloba.

Izabrane vesti

Srpski centar je iznet sa terena na ramenima lekarskog osoblja Olimpijakosa i odmah je odvezen u bolnicu na snimanje da bi se ustanovilo o kakvoj se povredi tačno radi. Grčki mediji su ubrzo objavili da se radi o distorziji zgloba prvog stepena, što znači da će Milutinov četiri nedelje biti van terena.

Samim tim srpski as će preskočiti mečeve sa Real Madridom, Bajernom, Valensijom i Albom u Evroligi, kao i ostale utakmice u domaćem prvenstvu, ali i završni turnir Kupa Grčke.

Sve to je veliki problem za klub iz Pireja, jer je prethodno iz stroja ispao i drugi centar Mustafa Fal, mada se očekuje da se on na teren vrati za dve nedelje.

Milutinov se povredio na neverovatan način, tako što se na sredini terena, pri povratku u odbranu sudario sa saigračem Kostasom Papanikolauom u drugom poluvremenu. Srpski centar ove sezone beleži prosečno 8,7 poena i 5,8 skokova u Evroligi.


tagovi

Nikola MilutinovKK OlimpijakosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara