Milutinov do dabl-dabla, CSKA slavio 48 razlike na otvaranju VTB lige

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.09.21. | 20:16

Više je nego jasna razlika između Armejaca i Cmokija

Nikola Milutinov je neočekivano i šokantno završio prošlu sezonu krajem januara zbog povrede ramena, a ovu je na zadovoljstvo ljubitelja košarke počeo tako što se našao u sastavu utakmica CSKA iz Moskve na Superkupu, a zatim sada i u prvom kolu VTB lige na gostovanju Armejaca Cmokiju u Minsku - 44:92.

U ovom trijumfu Armejaca odličan je bio Milutinov koji je meč završio sa 14 poena i 10 skokova.

Izabrane vesti

Da je razlika u klasi u pitanju ne mora se ni isticati posebno, rezultat sve govori. CSKA je do 33 poena stigao još u prvoj deonici, a Cmoki je u prvom poluvremenu ukupno dao samo 17 poena, a u drugoj deonici tek šest.

Posle Milutinova, najefikasniji u pobedi ekipe Dimitrisa Itudisa bili su Tornike Šengelija sa 13, Aleksej Šved i čak četvorica igrača koja su dala po 10 poena - Bolomboj, Lopatin, Lundberg i Vojtman.

Kod Cmokija je Stubeda ubacio 13 poena i može da bude prazdovoljan jer je dao više od četvrtine poena svog tima. Svakako ovo nije bio meč u kom će ekipa iz Minska tražiti pobede i bodove.

U prvom meču dana viđen je derbi između Uniksa i Lokomotive, a tim iz Kazanja uspeo je da preokrene i da slavi iako je gubio na poluvremenu - 96:87. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Lorenco Braun sa 20, Džon Braun sa 15 i Ajzea Kenan sa 14 poena.

VTB LIGA

Uniks - Lokomotiva 86:97

/Braun 20 - Kid 21/

Cmoki - CSKA 44:92

/Milutinov 14 - Stubeda 13/



tagovi

Nikola MilutinovEvropaVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara