©Star Sport
©Star Sport

Milutinov najmanje dva meseca van terena, Olimpijakos bi mogao da potraži zamenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 18:40

Medicinski tim giganta iz Pireja još uvek nije odlučio da li će srpski centar biti podvrgnut operaciji ili će se ići na konzervativni metod oporavka

Snimak magnetnom rezonancom, kojom je bio podvrgnut srpski reprezentativac i centar Olimpjakosa, Nikola Milutinov, doneo je još lošije vesti od prvobitnih prognoza. Utvrđeno je da je došlo do preloma pete metatarzalne kosti levog stopala, što znači da će srpski centar odsustvovati sa terena najmanje dva meseca, javljaju grčki mediji.

Medicinski tim giganta iz Pireja još uvek nije odlučio da li će Milutinov biti podvrgnut operaciji ili će se ići na konzervativni metod oporavka.

Izabrane vesti

U ovom trenutku, izvesno je da Olimpijakos na jednog od svojih najvažnijih igrača u najmanju ruku neće moći da računa u evroligaškim mečevima sa Real Madridom, Albom, Bajernom, Valensijom, Žalgirisom, Panatinaikosom i Efesom, pa tamošnji mediji navode da će crveno-beli izaći na tržište u potrazi za zamenom. Komplikacije Jorgosu Barcokasu pravi i činjenica da zbog povrede u naredne dve nedelje neće moći da računa ni na Mustafu Fala.

Milutinov je ove sezone zabeležio 20 nastupa u Evroligi i prosečno postizao 8,7 poena, uz 5,8 skokova.


tagovi

Nikola Milutinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara