Milutinov: U jednom trenutku nisam osećao noge, ali nisam želeo da odustanem

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 02:14

Srpski centar iz redova Olimpijakosa zadovoljan posle pobede nad najvećim rivalom

Olimpijakos je uspeo da u produžetku savlada Panatinaikos i na najbolji način otvori takmičenje u Evroligi. Klub iz Pireja je u dodatnih pet minuta slomio otpor najvećeg rivala i potvrdio dominaciju u međusobnim susretima, a važnu ulogu imao je srpski reprezentativac Nikola Milutinov koji je zabeležio 15 poena i sedam skokova.

Izabrane vesti

"Bio je ovo lep način da otvorimo takmičenje, uprkos brojnim izostancima. Znali smo da će biti drugačija utakmica u odnosu na Superkup Grčke. Znali smo da će biti čvrsti, da će igrati na snagu, ali smo i verovali da ćemo dobiti utakmicu ako ostanemo kompaktni", rekao je Milutinov i potom se osvrnuo na podatak da je odigrao skoro 36 minuta:

"U jednom trenutku je bilo teško, noge su mi bile odsečene, nisam ih osećao. Kada smo ušli u produžetak nisam želeo da odustanem. Imam sutra i prekosutra vremena da se odmorim, hteo sam da pomognem, želeo sam da pružim sve u timu".

Produžetak je umesto nastavka drame doneo rutinsku pobedu crveno-belih koji su sa 14:4 došli do trijumfa.

"Ovo je nešto što je u DNK tima, Kostas je i dalje član starog tima, gura nas svaki dan. Srećan sam što imam priliku da ponovo radi ovde", rekao je Milutinov koji je zatim govrio Vokapu i Vilijams Gosu: "Bili su neverovatni. Nisu bili samo oni, već i Alek Piters i Isaija Kanan... Svaki igrač je imao doprinos. Potrebni su vam svi igrači da biste dobili utakmicu poput ove".


tagovi

Nikola MilutinovEvroligaKK OlimpijakosKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara