(©Reuters)
(©Reuters)

Milvoki tone sve dublje, Reptorsi ih preslišali drugi put u dva dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 04:29

Peti uzastopni poraz Baksa

Drugi put u dva dana Toronto je savladao Milvoki (110:94) i tako produbio negativnu seriju Baksa koja sad iznosi pet vezanih poraza.

Reptorsi su veoma efikasno otvorili meč, a prednost iz prve deonice uvećali su tokom naredne četvrtine na krilima sjajne odbrane oslikane u samo 15 primljenih poena. Inspiraisani gosti koje su pokretali Pauel sa 29 poena i Siakam sa dva manje, u trećoj četvrtini stigli su i do maksimalnih 23 poena prednosti, međutim, Milvoki je na početku poslednjeg kvartala uspeo priđe na jednocifreni zaostatak i tako vrati nadu koja nije potrajala jer se taj momenat na kraju ispostavio i kao najbliži povratku u utakmicu.

Izabrane vesti

Domaćinu nije pomogao ni novi dabl-dabl učinak Janisa Adetokunba, Grk je uz 23 poena upisao i 12 skokova i osam asistencija pa su prvi put od 2017. godine vezali pet poraza u nizu.

Milvoki je izgubivši duel nastavio seriju loših rezultata koju će pokušati da prekine već sutra u duelu sa Oklahomom. Sa druge strane, Toronto je u kratkom vremenskom razmaku drugi put savladao istog rivala i potvrdio da su oscilacije u vidu poraza nad Bostonom i Minesotom prošlost.

Reptorse novi izazov očekuje takođe sutra, na gostovanju Minesoti, a naredni duel dočekuju sa 13 pobeda i 15 poraza.

NBA REZULTATI

Milvoki - Toronto 96:110

/Adetokunbo 23 - Pauel 29/

Lejkers - Bruklin 98:109

/Džejms 32 - Harden 23/

Sakramento - Majami 110:118

/Bjelica 25 - Hiro 27/


tagovi

MilvokiMilvoki BaksTorontoToronto Reptors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara