Komentari na vest

Milvoki uzeo Lilarda i ozbiljno pojačao direktnog konkurenta na Istoku: Holidej u Bostonu

l

lepo

pre 7 meseci

Portlan uzeo Brogdona i Aytona koji ako bude kao u rookie i softmore sezoni moze biti ozbiljno pojacanje. Imaju dobar mlad sastav, ako ih dobro vode mogu biti lepo iznenadjenje
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Jedino iznenadjenje bi bilo da zadrže Brogdona i Vilijamsa. Da Ejtona ne bije loš glas prosledili bi i njega. Portland puca na 5 godina od sad.
B

Borky10

pre 7 meseci

Naravno Holidej je vrhunski igrac al ekipa koja ga je najmanje trebala je Boston jer vec imaju slicnog igraca Smarta. Boston ima "problem" jer su im dve zvezde prakticki isti igraci i ne dopunjuju se, odnosno ne daju nikakvu novu dimenziju u igri. Sad takodje ostaje veliki upitnik pod kosem.

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

Smart trejdovan jos pre 3 meseca
p

pozdrav

pre 7 meseci

odlican trejd,preozbiljna ekipa boston. i portland ozbiljan posao napravi sa trejdovima llilarda i nurkica
O

Ovaj Boston

pre 7 meseci

Nikako da shvati da titulu sa ovim igračima neće videti ma šta se god desilo. Tatum i Braun nisu vrhunski igrači, Lopez je u najbolju ruku osrednji centar u NBA, a ostali nisu vredni pomene. Kakav crni Holidej i slični.
G

Gost22

pre 7 meseci

Mene zanima da li znaju šta će imati 2029. godine od pikova (ko dobio pikove, ko izgubio)?
G

Gost7389

pre 7 meseci

Kvota na finale istoka Celticsi - Bucksi 1,10. Na istoku bukvalno sve već rešeno ako ne bude nekih većih tradeova još. Miami ne može da ponovi uspeh iz prošle sezone, Fili preti da ode Harden, a za njim verovatno i Embiid tako da ne vidim ko može da ugrozi ova 2 tima. Istok nikad nezanimljiviji.
G

GrobarNS

pre 7 meseci

Portland izvukao maksimum
А

Акоако

pre 7 meseci

Ууух , озбиљан посао Бостона , баш су лепо скоцкали екипицу , прштаће следеће сезоне