Nikola Mirotić (© Star sport)
Nikola Mirotić (© Star sport)

Mirotić o potpisu za Milano: Apsolutno se ne kajem

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.24. | 17:18

Zanimljiva izjava nekadašnjeg reprezentativca Španije

Odavno je već svima poznato šta se sve dešavalo prošlog leta na realaciji Barselona - Nikola Mirotić. Pa potom Nikola Mirotić - Partizan. Navijači crno-belih su ga već videli u dresu kluba iz Humske gde bi bio udarna igla kod Željka Obradovića. Umesto toga, sve se izjalovilo, a posle brojnih spekulacija, Mirotić je završio u Italiji. Tačnije kod Etorea Mesine u Olimpiji Milano.

Posle skoro čitave sezone, Mirotić je u nekoliko navrata istakao da se oseća da je napravio dobru odluku što je karijeru nastavio u Italiji.

Izabrane vesti

Sada je ponovo pričao na tu temu.

"Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem", rekao je Mirotić.

Potom su ga upitali da uporedi trenutni klub sa bivšim. Tačnije sa Barselonom.

"Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos svojim godinama nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji", zaključio je Mirotić.

Nekadašnji reprezentativac Španije i ove sezone igra na visokom nivou iako je imao problema sa povredama. U proseku daje nešto preko 17 poena u elitnom takmičenju.

Uptkos tome, Olimpija iz Milana nema sezonu kakva se očekivala. Tim Etorea Mesina se grčevito bori za mesto među 10 najboljih, baš kao i Partizan. Odluka za klub iz Milana pada na mečevima protiv Virtusa i Makabija.



tagovi

Nikola MirotićKK PartizanOlimpija Milano

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara