Komentari na vest

Mitrović: Branko da se naoštri za Džejmsa, bolje da šutnem trojku, nego da bacim loptu u aut

Z

Zoki SU

pre oko 2 meseca

Kazete Lazic da zaustavi Dzejmsa ? On moze samo Pantera da zaustavi ... i to samo kada je vas klub domacin. U regularnim uslovima i uz fer sudjenje Lazic bi 5 licnih na Panteru skupio za 4-5 minuta efektivne igre. Napravili ste od Lazica mit o vrhunskom defanzivcu. Zato ste godinama u EL na zacelju tabele. Mitrovic,Davidovac,Ilic,Dobric(do ove sezone),Lazic,Kuzmic ...svi oni garantuju od 14-16 mesta .Zabluda od ozbiljnih igraca. Niste vi bili sampioni jer ste toliko dobri vec sto su pojedinci unistili KKP. Nema jake srpske kosarke bez jaka dva kluba. Kako u kosarci tako i u fudbalu.
S

Severna strana.

pre oko 2 meseca

Nikola Topic nije vise povredjen i potpuno je Zdrav,to zna ceo Beograd i ljudi koji ga poznaju,a nasa uprava namerno ga cuva za NBA i upravo zato mu ne dozvoljava da vise igra za Zvezdu do kraja sezone,to je prava istina koja se krije od navijaca!
1

1980

pre oko 2 meseca

Ako je istina prekinuti saradnju sa Miškom. Da nas vuče za nos ne bih dopustio.
S

Sa druge strane

pre oko 2 meseca

Bogu hvala komsije da ste shvatili. I Misko vam godinama kadrira sastav.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Branko Lazic mora da se nadje na spisku putnika za Pariz.
H

Haxer

pre oko 2 meseca

U kojoj disciplini da ucestvuje? Ko najbrze napravi 5 licnih?
T

Topic da igra

pre oko 2 meseca

Moj drug koji radi kao Barmen u jednom Beogradskom klubu mi poslao video koji je snimio kako mali Topic sa devojkom djuska u klubu, a ovamo nasa uprava i dalje nam potura lazi kako je Topic toboze "i dalje povredjen"...znaci povredjen da igra i pomogne Zvezdi a nije da djuska u nocnom klubu, stvarno zanimljivo!
M

Maki1987

pre oko 2 meseca

Luka, napijas se u Novom Sadu pre neko vece, sada ocekujes neki rezultat u Monaku, tanko i tesko.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

koja svrha ove utakmice zna li se sta ??
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Lazic da cuva Majka Dzejmsa?! Tu nista ne zavisi od Lazica, vec kako bude raspolozen Dzejms. Mnogi hvale Lazica kao vrsnog igraca u odbrani. Medjutim, on uopste nije tako dobar. Pre nekoliko godina je mogao kako-tako da odigra, a sad stariji, sporiji je i neprekidno pravi faulove i salje protivnika na slobodna bacanja. I svaki put se iscudjava zasto mu je sudjen faul. I osim odbrane, koju sad igra dosta slabije, potpuno je beskoristan u napadu. Niti ume kao plej da iznese loptu, razigra saigrace, niti ima neki sut, niti je nesto precizan iz slobodnih bacanja. Mozes i da ga ne cuvas, on ce pritrcati kosu i iz zicera promasiti. Naravno da ce se desiti da povremeno da neki kos, taman posla da ni to ne uradi, ali nije igrac koji obecava.
M

Mитт

pre oko 2 meseca

Лука има кошарку у малом прсту.
M

Mitroviću, Mitroviću

pre oko 2 meseca

Konačno si i sam naglasio ulogu rukometaša Lazića koji zaključava protivničke napadače, šutere. I sve bi to bilo lepo kada on ne bi u Monaku zaradio 4 lične već, najkasnije, do poluvremena, tim svojim zatezanjem odbrane. To može protiv Partizana jedino i uspeva mu. Uspeo je onomad da završi utakmicu bez faula. Samo oni koji su izudarani od njega znaju kako.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Komedija od kluba
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Sigurn je bbolji onaj kome je legendarni predsednik primenio boje u crno bele. Ti vidi ko je taj.
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Da je srece da te od sledece sezone nema u Zvezdi. Toliko oscilacije decko imas da to nije za ozbiljan nivo. Sut za sl.bacanja katastrofalana,niti petica,niti cetvorka...sa retkim potezima koji prolaze samo na foru. I Covic i ti cao.
N

Nsns

pre oko 2 meseca

Tek sutra nista nece biti od njega. Napija se na proslavama po Novom Sadu.