Zvezdan Mitrović (MN press)
Zvezdan Mitrović (MN press)

Mitrović održao reč, raskinuo ugovor sa Monakom

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.12.21. | 15:03

Crnogorski stručnjak se razišao sa kneževskim klubom zbog neslaganja oko koncepcije tima

Zvezdan Mitrović nije više trener Monaka. Kako su Keževi objavili, tvorac najvećih uspeha kluba i Monako su sporazumno raskinuli ugovor.

Međutim, prema nezvaninim informacijama, crnogorski stručnak koji je klub popeo iz drugog francuskog ranga do najviđeg stepenika Evrokupa i odveo ga prvi put u istoriji u Evroligu, još pre izvesnog vremena je najavio svoj dolazak. Razlog je bilo neslaganje sa upravom koja je letos insistirala na angažovanju Majka Džejmsa i Vila Tomasa.

Izabrane vesti

Kako je vreme odmicalo, iako na leđima dresova nose zvučna (prez)imena, njih dvojica su se pokazali kao rešenja daleko od idealnih.

Rezultati u uvodnom delu sezone, posebno u Evroligi, sakrivali su neslaganje trenera i dvojca, posebno kada je u pitanju hiroviti Džejms kome nije prvi put u karijeri da ne pogodi istu talasnu dužinu sa šefom stručnog štaba tima u kome igra (videti pod CSKA).

Ipak, kap koja je prelila čašu bila je želja Amerikanca za raspravom sa Mitrovićem na meču sa milanskom Olimpijom, pa je već tada bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će crnogorski stručnjak ustati sa klupe kneževskog kluba.


tagovi

Zvezdan MitrovićKK MonakoEvroligaMajk DžejmsVil Tomas

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara