FOTO: AFP
FOTO: AFP

Monako stišao požar pred Zvezdu i zadržao perfekciju u domaćem prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.23. | 18:33

Tim Saše Obradovića pred dolazak u Beograd zabeležio i sedmi trijumf u francuskoj ligi

Doživeo je prošlosezonski polufinalista najkvalitetnijeg evropskog takmičenja pravi debakl pre samo dve večeri, kada mu je Virtus iz Bolonje naneo težak poraz od čak 24 poena razlike u duelu drugog kola Evrolige. Nepunih 48 časova kasnije košarkaši Monaka smogli su snage da se prevashodno psihički izdignu i rutinski trijumfuju u duelu sedmog kola LNB Pro lige protiv Burga 78:67.

Majk Džejms postigao je 17 poena (7 od 15 šut iz igre), a dvocifreni među domaćima bili su i Eli Okobo sa 12 i Petr Korneli sa 10 poena. Klub iz Kneževine je na ovaj način zadržao stoodstotan učinak u državnom prvenstvu, pred duel u beogradskoj Štark areni protiv Crvene Zvezde (sreda, 20.00), u trećoj rundi Evrolige.

Izabrane vesti

Držali su se gosti veoma dobro u prvom poluvremenu i imali samo dva poena zaostatka nakon dve četvrtine. Čim je meč nastavljen Monako je dodao gas i potvrdio razliku u klasi, a dominantnom igrom u završnih deset minuta nije dozvolio protivniku da meč uvede u neizvesnu završnicu. Jedini dvocifreni u ekipi Burga bio je Ajzea Majk s 12 poena.



tagovi

KK MonakoSaša ObradovićKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara