Komentari na vest

Monaku se vratilo to što nije verovao u Anđušića, Partizan Mozzart Bet izvukao ono najbolje

Katalonija

pre preko 1 godinu

Znači čovek cele sezone forsira Nanelija i Pantera, divljake, guši ovog dečka koji je ubica... Uz Bogdana i Vanju naš najbolji šuter godinama... Svima pričam, da je on preuzimao šuteve mi bi dobili bar pola onih bačenih pobeda... Ovo je super, siguran i hladan a ne onaj epileptičar što se baca kao da ima napad kad treba da šutne... Kad bi tu bili Lučić i Marinković, umesto Nanelija i Papapapapka,Partizan bi bio 30 % bolji tim... Nadam se da Željko sada nema izbora i da će da prestane da gasi momka bez razloga.
A

AR

pre preko 1 godinu

Papapetru ti je igrac vredniji od pola tima. Ne meri se sve u suvim brojkama
p

pfka

pre preko 1 godinu

Kako bi nam legao Jabari Parker sad kao budali šamar. Ajde Ostoja baci tu bombu pa da se šibamo sa svima!!!
e

e moj ti

pre preko 1 godinu

Naneli naneli, od njega se mnogo vise ocekuje...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Monaku se vratilo to sto je Partizan sinoc mogao ves masinu kroz obruc da ubaci. I to je otprilike to. Preko 60% sut i za dva i za tri poena, bacanja skoro bez promasaja. Vec sledecu utakmicu ce sve da promase, ako igraju protiv nekog iole ozbiljnijeg, pucaju bez greske.
G

Gost82828

pre preko 1 godinu

Sad je i Monako neozbiljan.. Haha
H

Hahahahaq

pre preko 1 godinu

protiv Efesa, Fenera i Bajerna dao je 3 i 4 trojke pa je pobedio!
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ako misliš neki jači tim jedino neki iz nba jer je Monako prvi u EL
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Za pocetak bi bilo dobro da procitate sta sam napisao. Onda, da shvatite ko sve tim ekipama nije igrao protiv vas, a uglavnom su to bili nosioci igre. I zato pucate od Zvezde. Jer tu uglavnom ne mozete da ubacite sve sto sutnete. Desilo vam se jednom, i to je to. I najvaznije - da igra Mega protiv Monaka, i da ima sut iz igre preko 60%, i Mega bi pobedila. Ma ne Mega, nego Napredak iz Aleksinca.
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Тако је бре,синоћ веш машину,сваку следећу има да упадају радијатори,фрижидери,фотеље,тек смо почели.😉
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Kad to pričaš sjeti se šta ste sve ubacili protiv Barcelone, mitrović pogađa trojku koju ne može pogoditi niko. Al dobro, tek 10 godina pratite basket, razumijem zašto ne razumijete ovu igru.

Jan Vesely

pre preko 1 godinu

Ovaj nas roster ima veliki napadacki potencijal cudno je bilo kada je sut isao onako lose kao prethodne 3 utakmice ,inace ovo je nesto malo vise iznad optimalnog broja koliko se ocekuje od sutera kakvi su Panter,Exum,Papapetru,Andjusic jos Nanaelija nisam video.Sada se mladi Madar prikljucuje 15 poena dao nije to toliko cudno da se postigne dvocifren broj trojki ali mora da se igra i odbrana sto deluje sve bolje.
G

Gostimir23

pre preko 1 godinu

Ništa se tu Monaku nije vratilo, čovek se naložio protiv njih da odigra dobru utakmicu i to je to. Ja se sećam i njegovih fenomenalnih partija protiv Britanije i Turske npr (hvala mu što se odazvao, ali objektivno bio je loš). Ovo kažem ne sada da bi unižavao Andjušića, već čisto da na primeru pokažem da on ima i dobrih ali isto tako i prosečnih, da ne kažem loših utakmica. Na kraju krajeva računica, a Monako je izračunao da mogu da nadju bolje rešenje od njega na toj poziciji, i za sada rezultati i potkrepljuju takav izbor, 11-6 u Evroligi i prva pozicija u Francuskoj.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Anđušić je igrač onako zato nije uspeo u Monako...
m

ma 100%

pre preko 1 godinu

Znaci direktno iz Monaka, jos jedan anoniman i jeftin igrac...
G

Gostio

pre preko 1 godinu

andjusic i kod nas retko igra