Džoel Bolomboj (©Starsport)
Džoel Bolomboj (©Starsport)

Monstruozno zakucavanje Bolomboja preko Hajnsa potez kola Evrolige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.01.24. | 11:55

Teodosićeva magična asistencija dobila bronzu

Košarkaši Crvene zvezde su u 21. kolu Evrolige savladali Olimpiju Milano i tako došli do devetog trijumfa u tekućoj sezoni. Iako je odbrana bila ključ trijumfa u Medionalum forumu, odradili su crveno-beli i odličan posao u napadu, što je prepoznato i od strane elitnog takmičenja.

Tako su dva poteza Zvezdinih prvotimaca završila među 10 najboljih u 21. kolu i to na prve tri pozicije. Magična asistencija Miloša Teodosića ka Dejanu Davidovcu završila je na trećem mestu, dok je Džoelu Bolomboju pripalo laskavo priznanje za potez kola.

Izabrane vesti

Centar srpskog šampiona ima izvanrednu sezonu, najbolju u karijeri, a dokazao je još jednom kakve federe ima u patikama. Već je oduševljavao navijače fantastičnim zakucavanjima, ali je protiv Milana podigao lestvicu jer je na poster stavio jednog od najboljih defanzivaca u istoriji takmičenja, Kajla Hajnsa.

Prihvatio je pas Rokasa Giedraitisa i praktično iz naskoka uzleteo, ugurao Hajnsa pod obruč i onda ga umalo iščupao. Zaista sjajan potez, verovatno i jedno od najboljih (ako ne i najbolje) zakucavanja sezone.

Među 10 najboljih poteza našla su se i dva sa utakmice Partizana. Na sedmom mestu je akcija koja je počela blokadom Bruna Kabokla, a završila se zakucavanjem Zeka Ledeja, dok je na petom velika borbenost Uroša Trifunovića, koji je izvadio izgubljenu loptu iz auta i prosledio je ka Ognjenu Jaramazu, koji je sve krunisao polaganjem.



tagovi

KK Crvena zvezdaDžoel BolombojMiloš Teodosić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara