Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Realova tri relikta kakvih više nema ili Olijeva družina surovih takmičara

D

Dusan123321

pre oko 1 godinu

NIKAD PROTIV KRALJA,HALA MADRID!!!
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Jaki su i Olimpijakos i Real Madrid odlucice ce nijanse i hladna glava kao recimo u Cetvrtfinalu Olimpijakos- Fenerbahce trojka Solukasa ili kao recimo Real Madrid - Partizan kad je onaj dao trojku iz Real Madrida ovo je repriza Finala iz sezona 1994-1995 2012-2013 i 2014-2015 sad videcemo ko ce da bude psihicki jaci ko ce bolje da se snadje taj ce na kraju da bude Sampion Evrope.
m

mllk

pre oko 1 godinu

Prava analiza. Dobar uvod za finale i odlicnu kosarku!
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Real, na tvrdoglavost iskustvo i kvalitet. Ljulj, Rudi i Rodrigez u svakom trenutku znaju šta rade na terenu, bilo da njihov klub gubi ili vodi, znaju da pogode trojke koje niko drugi ne bi dao, da isprovociraju protivnika, da foliraju, nešto smuljaju, uvedu utakmicu u njihov ritam, a gde su Tavarez, Hezonja, Vilijams Gos, Musa da nešto doprinesu. Posle serije protiv Partizana samopouzdanje im je skočilo, Barselonu koja je bila favorit su stavili u džep.
G

GrkSofo

pre oko 1 godinu

Po svemu vidjenom Oly je zasluzio titulu,Real ima mozda vise opcija u napadu ali je odbrana truba teska,Tavares sve pokriva ali po meni vise je to neka psihoza,ako Oly ne bude imao respekta prema njemu iako ga izmore i uvedu u probleme sa faulovima nema spasa Realu. Ipak nekako mi je utisak da jedino spoljni faktori mogu da pokvare slavlje Grka,a to je zanimljivost da sudijska trojka sudi Realu 2,3 utakmice u playoffu od cega 5 iste sudije,a u 1/2 sa Barsom dvojica sudija istih ponovo i sada u finalu opet zanimljivo gle cuda iste sudije,od kojih se gura nabildovani Francuz koji veze sa kosarkom nema,u rangu je Fibinih sudija kada sude SP. Nadam se da ce ipak pravda pobediti ako je ima,i opet je malo nerealno da Real bez Ja uselea,Deka,Poirea i Kornelija dobije i Partizan i Barsu i Oly u finalu. Nadam se da ce i faktor navijaca presuditi (mada eto Real dobi Partizan dva puta u punoj areni ali ostrceni Partizan).
K

Kurir

pre oko 1 godinu

Ovde su tri kluba koji uopšte nemaju navijače a zamislite da su tu delije, grobari i navijači makabija
C

Chesterfield

pre oko 1 godinu

Sve se analizira, samo ne Želo Obradović i njegove greške..
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Znao sam da je Srbija puna tupana,ali nisam znao da ih imamo u ovoj količini!
g

gostq

pre oko 1 godinu

Ili tvog repica koji sa vecim budzetom nije uspeo da dodje do top 8... i da koliko bese imate pobeda u plejofu "novog" formata evrolige?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Opet ti gubiš vreme na vestima o Euroligi a ne spremaš se za petak, najvažniji dan u životu svakog zvezdaša.Hoćeš da se obukate pred mesijom? A toliko vam je učinio ove decenije?
@

@gostq

pre oko 1 godinu

Sa vecim budzetom? Ahahahhahah pa vi lazete cim zinete... Jel ti to Ostoja sapnuo