Foto: Mozzart
Foto: Mozzart

MOZZART NA VOŽDOVCU OTVARA TEREN VLADIMIRU LUČIĆU: Vidimo se večeras da zajedno ispratimo reprezentaciju na Evrobasket

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 14:00

Kapiten Orlova vrpcu će preseći uz podršku svojih saigrača

Kapitenski ispit položio je na nedavno završenom turniru u Nemačkoj, a onda i dve izanredne pobede u okviru kvalifikacija za Mundobasket protiv Grka i Turaka, deli na kojima su košarkaši Srbije napravili savršenu uvertiru za predstojeće Evropsko prvenstvo. Nakon niza sjajno prikazanih partija košarkaške reprezentacije Vladimir Lučić podigao je prvi pehar kao kapiten tima u Hamburgu. Šampionskim niz Lučić nastavlja i uz “asistenciju” kompanije Mozzart koja će u Beogradu otvoriti košarkaški teren koji će nositi njegovo ime.

Svečano otvaranje 93. terena u okviru Mozzartove čuvene društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” zakazano je za 29. avgust u 19 časova, u Beogradu, na adresi ugao Ulice Dimitrija Stamenkovića i Bulevara oslodođenja na Voždovcu.

Izabrane vesti

Finalno odbrojavanje do jubilarnog stotog terena koji će Mozzart otvoriti uvekilo je u toku, a obnovljeno igralište na Voždovcu na kojem će stasavati neke nove generacije otvoriće košarkaški ratnik pod obručima Vladimir Lučić uz podršku svojih saigrača sa tribina, kao i navijača koji će im poželeti da se sa Evrobasketa vrate sa medaljom.

Lučić je svoju izvanrednu karijeru gradio u ekipama Radničkog, Atlasa sve do Partizana sa kojim je osvojio čak 13 trofeja. Uspehe je ređao i na parketu Valensije da bi svu raskoš svog talenta potvrdio u Bajernu iz Minhena. Godinama unazad Lučić je general na parketu Bajerna kojeg kapitenski uspešno vodi ka vrhu Evrope, a navijači ga svrstavaju u legende bavarskog kluba. Kapitensku traku zaslužno je dobio i od selektora Pešića da orlove povede ka vrhu Evrope.

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica kadeta a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki za koje će se zainteresovani prijavljivati na samom terenu. Najuspešniji šuteri će osvojiti vredne nagrade, ali će i svakim pogotkom doprineti uvećanju sume koju će kompanija Mozzart donirati za lečenje Miloša Mastilovića.


 


tagovi

Vladimir Lučić100 terena za jednu igruMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara