Mozzart nagrađuje sve koji su pre Mundobasketa verovali u Srbiju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.09.23. | 18:05

Naša kompanija će isplatiti one koji su pre turnira tipovali da će izabranici Svetislava Pešića osvojiti zlato u Manili

Kladionica Mozzart odlučila je da nagradi svoje igrače koji su pre početka Mundobasketa verovali u košarkašku reprezentaciju Srbije, tako što će isplatiti sve one koji su pre starta turnira tipovali da će Orlovi biti prvaci sveta!

S obzirom na to da nisu bili u najužem krugu favorita za osvajanje svetskog zlata, izabranici Svetislava Pešića u Manilu nisu ispraćeni sa velikim očekivanjima od strane ljubitelja košarke u našoj zemlji, ali je bilo onih koji su pre turnira verovali da je uspeh moguć. Orlovi nisu uspeli da nadigraju Nemce u velikom finalu, ali su tokom turnira pokazali da zaslužuju najsjajnije odličje.

Izabrane vesti

Isto tako su i Mozzartovi igrači, koji su pre početka turnira tipovali na zlato Orlova, apsolutno zaslužili da budu nagrađeni za veru u državni tim!

Košarkaši Srbije su još jednom oduševili čitavu naciju. To što su oslabljeni otputovali u Manilu nije ih obeshrabrilo na terenu, već dodatno motivisalo i učinilo da postanu pravi hit Mundobasketa. Orlovi nisu samo oduševili svoje sunarodnike, već i čitavu sve poklonike igre pod obručima, pa danas mnogi širom planete govore o grupi igrača koja je uprkos svim problemima svoju naciju učinila ponosnom!

Dugo će se preporičavati pobede nad Litvanijom i Kanadom, nažalost te vanserijska igra nije ponovljena u velikom finalu, ali to neće promeniti utisak od izvanrednom turniru selekcije Svetislava Pešića. Srbija je druga na planeti, a ova generacija uspela da ostvari glavni cilj, a to je plasman na Olimpijske igre sledeće godine.



tagovi

Mundobasket 2023Svetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara