""
""

MOZZART SPECIJAL (Sasari – Partizan): Birčević daje više od 3,5 trojke – kvota 3,00

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.01.17. | 11:49

Možete dobro da zaradite ako verujete da će crno-beli slaviti dvocifrenom razlikom

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u plej-of FIBA Lige šampiona, ali će solidne igre na međunarodnoj sceni ove sezone pokušati da nadograde pobedom u večerašnjem meču sa Dinamom iz Sasarija. Imaće ekipa Aleksandra Džikića i motiv u činjenici da ih je tim sa Sardinije pobedio u Pioniru. I posle produžetaka.

A kako bi vam praćenje meča iz Italije bilo zanimljivije kladionica MOZZART spremila je specijal igre koje možete da odigrate u singlu.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL SASARIJA I PARTIZANA

Veliki kadrovski problemi muče crno-bele, tačnije Aleksandar Džikić je odlučio da sačuva nosioce igre za gostovanje u Podgorici. Mnogo toga će zavisiti od Ratkovice koji će dobiti veću minutažu zbog isostanka Hečera, kao i reprezentativca Birčevića.

Upravo njihov učinak možete da probate u MOZZART specijalu. Kvota da će Ratkovica imati više od sedam asistencija iznosi 2,50. Ako verujete da će Birčević dobru formu potvriditi u Italiji možete da odigrate da će nekadašnji član kragujevačkog Radničkog postići više od tri trojke na meču. Kvota je 3,00.

SPECIJAL KVOTE

8733: Partizan pobeđuje dvocifrenom razlikom - 15,00

8734: Partizan postiže preko 80,5 poena na meču - 6,50

8735: Partizan će imati više od 10,5 ofanzivnih skokova - 2,30

8736: Partizan postiže preko 8,5 trojki na meču - 2,80

8737: Birčević postiže više od 3,5 trojke na meču - 3,00

8738: Ratkovica će imati više od 7,5 asistencija na meču - 2,50

8739: Vrabac će imati više od 2,5 ukradene lopte - 2,80

Kao i Partizan i Sasari je obezbedio plasman u plej-of. Domaćin važi za favorita, pa tako kvota na crno-bele iznosi 8,50. Međutim, tim Aleksandara Džikića je blistao u prethodnom meču protiv FMP-a i dalekometnom paljbom uništio Limenke. Takvim oružjem Partizan bi mogao da slavi i dvocifrenom razlikom na Saradiniji, a kvota na takav ishod u našem specijalu iznosi – 15,00!

Pomenuli smo dalekometnu paljbu crno-belih koji možete da provocirate i tražite u još dve specijalne igre. Možete da odigrate da će crno-beli postići više od 80 poena, odnosno da će „spakovati“ više od osam trojki. Kvote su primamljive.

*Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu. Za SLOBODNU igru računaće se i produžeci. Za sve igre iz specijala merodavan je sajt www.basketballcl.com


tagovi

Branislav RatkovicaEvropasportsko klađenjeStefan Birčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara