Košarkaši Srbije (©MN Press)
Košarkaši Srbije (©MN Press)

Mozzartova podrška srpskoj košarci: Vetar u leđa Orlovima, 93 terena za nove asove, saradnja sa klubovima

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.09.22. | 12:35

Godinama unazad Mozzart se trudi da pomogne razvoj sporta u Srbiji

Kompanija Mozzart svojom podrškom pomaže u razvitku i popularizaciji igre pod obručima na našim prostorima već godinama. Ekskluzivni je beting partner Košarkaškog saveza Srbije od 2019, uspešno sarađuje sa nekim od naših najvećih klubova, a zahvaljujući sada već na evropskom nivou čuvenoj akciji „Sto terena za jednu igru“, obnovila je veliki broj košarkaških igrališta širom Srbije.

Zajedničko putovanje Mozzarta i KSS počelo je pred Svetsko prvenstvo u Kini. Na svakom koraku od leta 2019. Košarkaški savez imao je vernog pratioca, koji će nastaviti da ga prati i u izazovima koji predstoje. Vreme je da se naplate uloženi rad i trud iz prethodne tri godine. Da u Berlinu uspešna saradnja dobije zlatni pečat.

Izabrane vesti

Mozzart je i beting partner velikih fabrika košarkaških bisera - čačanskog kluba Borac Mozzart i Mege. Neki od najvećih talenata u našoj zemlji potekli su u pomenutim klubovima, pa je tako uz podršku naše kompanije Mega iznedrila još jednog NBA asa - Nikolu Jovića. Ulogu beting partnera obavlja i u KK Partizan, kojem je bila talija na putu povratka u Evroligu.

Zahvaljujući čuvenoj akciji “Sto terena za jednu igru“ i konstantnim otvaranjem košarkaških igrališta širom Srbije kompanija Mozzart pomaže i u stvaranju novih generacija košarkaša. Daje mogućnost nekim novim klincima da u najboljim uslovima naprave prve košarkaške korake. Poslednji, ujedno i 93. teren po redu, nosi ime kapitena reprezentacije Srbije Vladimira Lučića.

A od danas pa do 18. septembra i vi možete osvojiti teren, odnosno odabrati na kojoj lokaciji će Mozzart renovirati sledeći teren. EVO I KAKO.

Ovog leta je na teritorije Srbije Mozzart obnovio i teren u Kraljevu posvećen bivšem MVP-u Evrolige i dugogodišnjem reprezentativcu Vasilju Miciću. Prethodno je krajem marta 91. otvoren i u čast legendarnog Dušana Dude Ivkovića. Na idealnom mestu, kraj Beogradske arene.

Terene su dobili i drugi reprezentativci, sadašnji i bivši, od Nikole Kalinića, preko Nemanje Nedovića, pa do Nemanje Bjelice, da ne nabrajamo dalje.

Ali idemo još dalje...



tagovi

kompanija mozzartMozzart100 terena za jednu igruKSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara