Komentari na vest

Mučio se Armani sa Albom pred Zvezdu i ipak dobio: Nejpir još traži šuterski ritam

R

RSKV

pre 4 meseca

Ono sinoc je pravi debakl kosarkaske Srbije! Glupo je da komentarisem Partizan, ali ti da vodis 17.razlike i izgubis 15.razlike, to je strasno i za svaku osudu, a pogotovu izjava trenera Obradovica, kome ovo nije prvi put da tako nesto dozivi! Posteno, najvise mi smeta sto su Srpski igraci zanemareni, u jednom trenutku cela petorka su bili stranci! Zvezdu necu da komentarisem, jel sta da komentarisem kad ti Asvel da 100.poena, time je sve receno! I dalje tvrdim, da Partizan ima sanse za play-inn, a Zvezda je sezonu zavrsila u EL!
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Šabac sutra nalazi šuterski ritam i tako sa kamatom vraća mržnju koju ste prema njemu pokazali. Čovek je ozbiljan igrač ali je pogrešio letos zaveden pričama i lažima ćoravog . Niko ali baš niko nije u toj sredini posato bolji igrač nego što je bio ranije. Pa pogledajte samo kako sada igra Kampaco a prošle sezone je delovao kao puki prosek od igrača
2

223352464

pre 4 meseca

Sta li lupetas? Ti ekspert? Decko je dosao u Zvezdu, nije mu se svidela atmosfera, nije mogao da pronadje sebe i vratio se, tamo gde je bio uspesan! Niko mu nije pravio problem, niko ga nije pljuvao, kao vi onog malog Madara! Otisao je, nek mu je sa srecom! Lupetas, te prevario ga Covic, te ovaj, onaj, on je dosao da igra za bolju lovu nego u Milanu, ali nesto mu nije lezalo i napustio je, cak je i ispostovan kad je rekao da nece da igra onu utakmicu, neznam protiv koga bese! U svakom klubu imas nezadovoljnih igraca, sto u Partizanu nema, pogotovu Srpski igraci koji su sinoc se bolje pokazali, dali su svi zajedno 8 poena a prethodno kolo 4.poena! Napredak je vidljiv!
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Iz tebe sine izbija teska mrznja i zlo.To se vidi po nacinu na koji govoris.Videcemo kako cete vi proci gostovanje u Milanu a Zvezda sutra pravi brejk.
D

DDF

pre 4 meseca

Sve ekipe tokom sezone imaju povredjenih igraca,Milano tkr.drugu sezonu igra bez glavnih i najboljih igraca Pengos i Silds prosle sezone,Silds,Mirotic,Beron i Lo ove sezone,ekipa koja da igra kompletna prosle sezone igrala bi F4 i ove sezone bila bi medju prve cetiri ekipe tabele,ovako dve sezone ogromnog mucenja i veliko je pitanje moze li da zavrsi medju prvih 10 za eventualnu borbu za plejof,ako im se oporave navedeni igraci
M

Meee

pre 4 meseca

Sta bre Ovo ! Kao messi da otiso . Svaki dan od njemu ? Smarate !
Г

Групни

pre 4 meseca

наћи ћу те,наћи ћу те,баш кад' и треба ...
P

Pfc

pre 4 meseca

Stvarno i jednim i drugim navijačima idete na živce sa ovim tipom sa slike.
R

Realnost

pre 4 meseca

Evo normalnog coveka i normalnog komentara, svi da se ugledamo, braco iz oba tabora!