Muk u Dalasu: Povreda Dončića posle 90 sekundi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 08:37

Rik Karlajl: Nadamo se da nije ništa ozbiljno...

Superzvezda Dalasa Luka Dončić ozbiljno je zabrinuo sve navijače Mavsa u uvodnim minutima noćašnjeg okršaja sa Majamijem u Teksasu. On je zbog povrede napustio igru već posle devedesetak sekundi igre, pošto je nezgodno doskočio nakon jednog duela pod košem Hita.

Džoker se vratio! Jokić tripl-dablom lansirao Denver do nove pobede

Izabrane vesti

Mladi as koji briljira ove sezone odskakutao je odmah u svlačionici, a prvi snimci pokazali su da se ne radi o oštećenju ligamenata, što su za početak dobre vesti.
"Nadamo se da nije ništa ozbiljno", kazao je posle meča trener Mavsa Rik Karlajl. "Stvari na rendgenu izgledaju dobro, to je sve što za sada mogu da kažem".

Karlajl je još dodao da ne očekuje da će Dončić moći da igra u ponedeljak protiv lidera Istočne konferencije Milvoki Baksa.

Podsetimo, Luka je prošle sezone proglašen za rukija godina, a u ranoj fazi nove sezone istakako je kandidaturu za najznačajniju nagradu - MVP. Od starta takmičenja Slovenac srpskog porekla beleži u proseku 30,4 poena, 9,9 skokova i 9,3 asistencije po utakmici. Pre tri dana protiv Detroita upisao je deveti tripl-dabl u sezoni, ubacivši čak 41 poen.    

Njegov niz od 20 uzastopnih mečeva sa najmanje 20 poena, 5 skokova i 5 asistencija okončan je zbog ove povrede. Duži niz u istoriji NBA lige ima oje samo Oskar Robertson.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara