Komentari na vest

Mundobasket ostao bez još jedne zvezde, Džamal Mari neće igrati za Kanadu

M

Monterooo

pre 9 meseci

SP je nivo kosarke evrokupa.... To vise nikog ne zanima 32 ekipe a kvalitet ima 6 i po..... Mi se eto przimo ali realno ta takmicenja ep sp su daleka proslost... Dzamal je poginuo u plej offu tako da je i ovo ocekivano....
C

Chelsea1234

pre 9 meseci

Ljudi ne kontaju da je SP u kosarci kao Liga Konferencija u fudbalu.To sto se mi lozimo kolektivno jer je nam je kosarka bitna,to je druga stvar.Za vecinu repki to je samo sansa za plasman o OI.
Č

Čoveče

pre 9 meseci

Imaju i oni svog jokića...
A

AleksaIvana19

pre 9 meseci

Je li i njemu Misko menadzer? 😀
B

Bodibond

pre 9 meseci

Koje primadone brate moj. Svi umorni i svi se raspadaju. Kako li su se nekad svi igraci odazivali na poziv reprezentacije bez ikakve diskusije?! Jos sa posle 20 godina hemija napredovala, svi uzimaju suplemente i razne dopinge da izdrze napore. Samo kukaju, kao neke babe.
V

Vrlo prosto

pre 9 meseci

Tako sto se nekada sezona zavrsavala u aprilu - maju a sada se zavrsi u julu dok se ne odigraju sve utakmice i ne sacekaju sve ekipe. Samo Evroliga je sa koliko, 20 utakmica otišla na 34 u regularnom delu. Nije teško uključiti i upotrebiti mozak. A NBA je uvek bila priča za sebe, oni do 1992 su na OI slali ekipe sa koledža, o čemu onda pričamo kada se radi o SP?!
r

rsczz

pre 9 meseci

Kosarka i sama krovna organizacija kosarke radi toliko los posao da ce kosarka kao sport za 15-20 godina biti manje gledana od tenisa,rukometa npr. barem u Evropi.
S

Struka na aparatima

pre 9 meseci

Oh ne, ma nije moguće. Kako mislite igrač NBA igrač, pa još iz Denvera pa otkazao. Ne može to tako, oni ne smeju da osećaju umor od preko 100 odigranih utakmica ove godine, tako kaže naša "struka" sa foruma.
g

gjlč

pre 9 meseci

klosar razmazeni..... san mu je al bi da odmori. sad bih naveo bar 200 igraca sto fudbala ili kosarke, koji nakon teskih sezona nikad nisu propustili da igraju za svoju zemlju na prvenstvima.
h

hslshgsuv

pre 9 meseci

Od svih igraca koji su ispalili, ovaj ima najveće opravdanje. Bio povredjen jako dugo, i onda iz teske povrede uskocio u najduzu sezonu u svojoj karijeri.
k

kao npr?

pre 9 meseci

i nemoj mi samo luisa skolu koji je u najboljim godinama bio sesti igrac i nista vise.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Jesi normalan ti druže? Dečko je došao na pripreme, video da ne ide i zajedno su doneli odluku sa lekarskim timom. Mogao je da ladi jaja na Karibima 2 meseca.
r

reall

pre 9 meseci

Skola bio šesti igrač ali Gasol i Novicki igrali po 40 minuta pa ipak dosli na svko okupljanje
p

pp

pre 9 meseci

Izgleda da je u Denveru pravilo da niko ne igra za svoju zemlju
V

Vlatko Cancar

pre 9 meseci

Pa kud sam ja bio kad su uveli to pravilo :-(
c

cao cao

pre 9 meseci

Toliko o reprezentativnoj kosarci.... To pokazuje da je taj sport postao cist biznis, kao i ceo NBA. na stranu play off, to je jedini periid kad oni stvarno igraju kosarku za rezultat. Ove 82 utqkmice u regularnom delu cist cirkus. Da se napuni budzet. I da igraci "budu umorni" za leto i reprezentaciju.
G

Goss

pre 9 meseci

Ako je to istina, zasto onda ekipe poput Sarlota vecito budu van plejova. Valjda bi dali gas malo u regularnom delu, pa da dohvate taj plejof. Lejkersi su pola tima u toku sezone promenili da bi uhvatili zadnji voz za plejof, da to nisu uradili ne bi bili ni blizu plej ina