Komentari na vest

Mur spreman da preuzme odgovornost u Nišu: Nisam samo šuter za tri poena, umem još ponešto

Č

Čika FeLiX

pre oko 2 godine

Hoćete li opet ti i Panter bežati sa loptom u aut ako dođete do Zvezde!?
S

SUMA

pre oko 2 godine

Mur respekt. Odličan raznovrstan igrač
R

Realnost

pre oko 2 godine

Kako su ono govorili, Zeljko Obradovic spušta tenziju, a Ostoja predsednik mu svaka nedelje izlazi u medijima da vredja Covica i KK Crvena zvezda i onda kao Covic diže tenziju koji maltene uopste ne spominje partizan?
s

svasta

pre oko 2 godine

O cemu ti,pa obrnuto je sine.Corke ne silazi sa pinka i prve.
A

Alo bre

pre oko 2 godine

Covic prica o politici na pinku a ovaj non stop o zvezdi . Da li shvatas sta pricas?
R

Rare

pre oko 2 godine

Valjda je normalno da jedan doktor masinstva, kazu i redovni profesor na fakultetu, neka neko ispravi ako gresim, prica na televiziji? Svima su nam puna usta sto su na televiziji starlete i olos, a sad vam smeta doktor? Meni recimo ne smeta kad gostuje negde Vuletic, koliko god mi bio antipatican. Covek nije limar, nego predavac na fakultetu, on i treba da kaze misljenje. Sa druge strane, nije mi normalno da negde gostuju Ostoja, Danilovic, Vazura i takvi likovi.

Baskets

pre oko 2 godine

Za Vazuru i Ostoju se slazem ali Danilovic se retko gde i pojavljuje on je bar kosarkasa legenda a Covic bi trebao prvo da odgovara za ono sto je radio.
R

Rare

pre oko 2 godine

Po meni, treba Danilovic da odgovara za ono sto je uradio. On jeste igracka legenda, ali on ne igra vec 20 i vise godina, te ga trofeji u Italiji ne aboliraju odgovornosti.

Ima jedan tim

pre oko 2 godine

Svako ima svoje legende
S

Strujomer

pre oko 2 godine

Ovaj dobro reaguje na naš "Kung-fu difens". Neka ga.
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Igracima svaka čast. Dobri su to momci sa primanjima koja nisu ni sanjali. Problem je onaj tatlaban koji konstantno dize tenziju. Doduše i zasmejava narod: " Ja nista nisam ukrao". Sa ovim su se složili...
K

KLJAJICEVO

pre oko 2 godine

Zna li se kakve su sanse da partizan kupi jos po nekog igraca, da izvrsi doselekciju pred kup?
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Već 10 godina klub nastao 2011. ima 18 igrača u rosteru minimum sa evroligaškim strancima u najboljim godinama i zadržavanjem domaćih igrača najboljih pa je samim iluzorno i paradoksalno da navijači tog i takvog kluba koji je apsolutno privilegovan od strane države pričaju ikom išta.Nema više Djoke Šalića,Bože Djumića i Kenana Karahodžića pomirite sa sa tim.
G

Gosttt

pre oko 2 godine

objektivac samo mi reci koje to evrologaske igraxa u najboljim godinama imamo? kalinic i lojd, ostali su svi dosli da ozive karijeru, na zalasku iste ili izasli iz povrede
A

AR

pre oko 2 godine

110 igraca za 10 godina. Ocemo dalje o doselekciji?
7

73

pre oko 2 godine

Pod uslovom da dodje do Zvezde bice tragikomicno gledati organizaciju igre partizana na postavljenu Zvezdinu ofbranu...Odavno nisam ocekivao ovalo neki humoristicni film. Trailer za ovo ostvarenje vec smo videli prilikom odabira koja 2 igraca su prekobrojna.
G

Gist2

pre oko 2 godine

Vidcemo reciklažice