Marko Marinović
Marko Marinović

Na Vidovdan kreće Košarkaški kamp ,,Malina“

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 15:13

Već se prijavilo preko 150 mladih košarkaša

Kao što je poznato, košarkaškoj javnosti u gradu na Moravi, uskoro će krenuti sa radom Košarkaški kamp ,,Malina“.

Poznati košarkaš, a od pre dve sezone i trener “crveno – belog” tabora, sa brojnim prijateljima i saradnicima odlučio je da ovog leta organizuje košarkaški kamp za mlade igračima, kako iz Čačka, tako i iz čitave Srbije, pa i regiona.

Izabrane vesti

Prema utvrđenom planu, kamp će početi na Vidovdan, 28. juna, a trajaće do 5. jula.

O razlozima zbog kojih je pokrenut pomenuti košarkaški kamp Marko Marinović kaže: ,,Sa prijateljima, saradnicima, ali i brojnim trenerima iz Čačka odlučio sam da pokrenem košarkaški kamp za mlade igrače. Na taj način želim da se odužim Borcu, Čačku, ali i svim navijačima za sve što su mi pružili“, izjavio je popularni Malina.

Što se tiče tehničkih stvari vezanih za kamp Marko Marinović dodaje.

,,Uspeli smo da organizujemo da kamp ove godine bude besplatan za sve učesnike. Naravno, nadam se da će postati tradicionalan i da će u narednim godinama biti sve veći i posećeniji. Drago mi je što je sve oko turnira vezano za Čačak, a svi treneri su naši sugrađani. Svi će dobiti priliku da pokažu šta znaju. Stalno napominjem da je Čačak grad košarke, a to želimo da dokažemo i na ovaj način“, zastao je Marinović, a onda dodao.

,,Pre svega, kamp će se realizovati na terenima Sportskog centra Mladost. Zatim, na terenima KK Borac, popularnom Želovom, kao i na još nekim igralištima u gradu. Do sada se prijavilo 153 učesnika, najviše iz Čačka, ali i Srbije i regiona. A ima još dovoljno vremena da se broj poveća. Verujem da će biti mnogo lepo i smatram da je baš ovakav kamp falio Čačku“, kazao je Marinović.

Prvi plan bio je da na kampu učestvuju samo deca iz Čačka, ali je priča ipak dobila širi kontekst.

,,U prvom trenutku, ideja je bila da na kampu učestvuju samo deca iz čačanskih klubova. Ali zbog velikog interesovanja pozvali smo još neke prijateljske klubove iz Srbije i regiona“, završio je Marko Marinović.

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović

djurdje.mecanin@mozzartbet.com 



tagovi

Marko MarinovićkampČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara