Branko Lazić (©MN Press)
Branko Lazić (©MN Press)

Najbolji ABA defanzivac Lazić: Igokea može da zapreti s više strana, srećan sam zbog prvog mesta

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.04.21. | 12:22

"Cele sezone igramo bez publike, u nekim momentima se vidi koliko nam nedostaju, ne možemo da razmišljamo o tome jer nas očekuje veliki posao"

Tradicionalno su uoči starta plej-ofa Jadranske lige podeljena individualna priznanja za sezonu koja je polako na izmaku. U Crvenoj zvezdi Džordan Lojd može da se pohvali izborom za startnu petorku takmičenja, dok je kapiten crveno-belih Branko Lazić izabran za najboljeg defanzivca sezone.

20.45: (1,90) Bajern (13,5) Olimpija Milano (2,05)

Izabrane vesti

Najtrofejniji kapiten u istoriji kluba oprezno dočekuje plej-of seriju protiv Igokee i smatra da će Igokea težiti tome da pokaže svoje najbolje izdanje upravo u predstojećim mečevima.

"Što se tiče utakmice i početka plej-ofa, drago mi je da smo uspeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva, a to je da budemo prvi i obezbedimo prednost domaćeg terena. Shodno tome ćemo da pristupimo utakmici u ponedeljak. Želim da pohvalim igru Igokee, igraju dobro tokom cele sezone, pokazali su pravu igru i pristup, biće izuzetno jaka i teška utakmica, a daćemo sve od sebe da obezbedimo prolaz dalje", kaže Lazić.

Kao najbolji defanzivac takmičenja, Lazić je bio prava adresa za pitanje - od koga preti najveća opasnost iz redova Igokee?

"Igokea ima sjajne pojedince, ali ne bih izdvajao nikoga previše jer u svakom momentu može neko drugi da donese određeni doprinos. Plej-of je period kada se spremaju neke nove minijature, akcije, pa zato ne mogu da kažem odakle bi mogla da dođe najveća opasnost".

A, koliko će Crvenoj zvezdi nedostajati navijači na tribinama?

"Cele sezone igramo bez publike, u nekim momentima se vidi koliko nam nedostaju, ne možemo da razmišljamo o tome jer nas očekuje veliki posao".



tagovi

KK Crvena zvezdaBranko LazićPlej-of Jadranske lige

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara