Nikola Janković (ABA liga/Dragana Stjepanović)
Nikola Janković (ABA liga/Dragana Stjepanović)

Najveća Megina pobeda protiv najboljeg Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.10.23. | 00:52

Među Meginim igračima ima i Partizanovih navijača kojima su pomešana osećanja

Vlasnik Mege Miško Ražnatović je posle pobede nad Partizanom požurio da iskaže radost i euforiju na društvenim mrežama. Njegov poletni vrtić je skinuo skalp Partizanu sa kojim od prošlog leta nije u dobrim odnosima.

Ražnatović je kratko napisao:

Izabrane vesti

„Uživanje u utakmici ABA lige u ponedeljak uveče više nego što sam mogao da očekujem. Verovatno najveća pobeda u istoriji malog velikog kluba“.

Najveća ili ne, teško je decidno tvrditi, ali svakako je velika. Pobeđivala je Mega i ranije Partizan ali ne baš ovakav Partizan... Zna to i Megin centar Nikola Janković koji je nekada nosio crno-beli dres.

„Možda i najveća pobeda u istoriji kluba. Ja sam bio deo te ekipe kad smo pobedili Partizan u finalu Kupu i igrali finale Aba, ali to nisu bili ni izbliza protivnički timovi kao što je ovaj Partizan. Ovo je, mislim, možda i najbolja ekipa Partizana u istoriji“, rekao je Janković za Telegraf.

Ne krije da je i dalje navijač crno-belih...

„Pomešana su osećanja, da budem iskren. Ja navijam za Partizan, volim Partizan. Sa jedne strane mi je drago što smo pobedili, ali postoji žal sa te navijačke strane što Partizan gubi prvu poziciju“.



tagovi

Miško RažnatovićNikola Janković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara