Najvernija podrška srpskom sportu - predstavljamo vam KK Partizan Mozzart Bet

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.10.22. | 13:14

Od ove godine osim Superlige Srbije, Mozzart je premijerno postao i zvanični sponzor Prve lige, kao i ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije do 2026. godine

Mozzartova uspešna sportska sezona nastavlja svoj niz podrške domaćem sportu koja je stigla i na adresu KK Partizan.

Najtrofejniji domaći klub i regionalni lider u priređivanju igara na sreću potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu u narednih godinu dana. Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su ispred KK Partizan predsednik kluba Ostoja Mijailović i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

Izabrane vesti

“Posle Čačanina na klupi i fotelji imate još jednog partnera iz Čačka i to naslovnog Ovo je nastavak saradnje sa Partizanom, i naslovno sponzorstvo je vrhunac u podržavanju jednog sportskog kolektiva. Očekujemo vrhunske rezultate i radujemo se novim uspesima” istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Ovo je samo nastavak uspešne saradnje koja je protkana zapaženim rezultatima najtrofejnijeg domaćeg kluba, koji na svom čelu ima i najtrofejnijeg trenera u istoriji Evrolige.

Zahvaljujem se kompaniji Mozzart koja je društveno odgovorna od trenutka svog postojanja I koja je dosta uložila u srpski sport. Želim da im se zahvalim što su prepoznali da je KK Partizan dobar brend za ulaganje. Ovo je najveći pojedinačni ugovor koji je ikada potpisan i radujemo se daljoj zajedničkoj saradnji” istakao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Kompanija Mozzart odavno važi za najvećeg sponzora srpskog sporta. Od ove godine osim Superlige Srbije, Mozzart je premijerno postao i zvanični sponzor Prve lige, kao i ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije do 2026. godine. Titularno sponzorstvo ozvaničeno je nedavno i sa KK Borac iz Čačka. Mozzart je i ekskluzivni beting partner najpoznatijeg crveno-belog tima, a uz klub iz Ljutice Bogdana stao je 2019. godine potpisivanjem saradnje koja je prethodnog leta produžena do 2027. Po tradiciji, među glavnim kandidatima da izađe na internacionalnu pozornicu iz sezone u sezonu je i Vojvodina, takođe jedan od klubova čiji je rad podržao Mozzart.

Uz podršku superligašima kompanija Mozzart aktuelni je sponzor fudbalskog, košarkaškog, odbojkaškog i rukometnog saveza. Najveći sponzor srpskog sporta ne zaboravlja ni one koji se sportom bave iz čiste ljubavi prema lopti pa tako stalna pordška ide i amaterskom, studentskom i vojnom sportu. Velika ulaganja u sport Mozzart ima i kroz akciju Sto terena za jednu igru, u okviru koje je do sada obnovio 94. košarkaških terena širom naše zemlje.


tagovi

ABA ligaKK Partizankompanija mozzart

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara