Naneli (©MN Press)
Naneli (©MN Press)

Naneli i Doužer preskaču Cibonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 16:16

Crno-beli bez prava na kiks da bi ostali u trci za prvo mesto

Dvojica junaka istorijskog preokreta i pobede Partizan Mozzart Beta protiv Makabija u Evroligi, Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, dobili su poštedu. Njih dvojica nisu otputovali za Zagreb, te neće igrati meč ABA lige protiv Cibone.

Crno-beli nisu odustali od borbe za prvo mesto ABA lige, ali da bi sačuvali šanse ne smeju više nigde da kiksiraju.

Izabrane vesti

Ogromno interesovanje vlada za sutrašnji meč u Zagrebu (18.00), sve su ulaznice rasprodate, što je situacija koja raduje trenera crno-belih Željka Obradovića.

Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Došli smo u Zagreb sa velikom motivacijom i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Crno-beli su izgubili četiri utakmice u ABA ligi ove sezone, što je veliko iznenađenje za sve.

„Faktor iznenađenja i motivacije uvek postoji, faktor pripreme utakmice gde rivali imaju više treninga znamo mi unutra koliko znači, koliko je lakše da pripremiš meč kad imaš pet treninga. Ali, na taj ritam smo navikli prošle sezone i uglavnom pred utakmice imamo jedan ili jedan i po trening. Utakmice koje smo gubili moguće je da su i zbog toga, ali uvek kažem da umor postoji samo u glavama, odnosno onoliko koliko si sposoban da nateraš sebe da budeš motivisan. Najmanje što kožeš da uradiš je da budeš jednako motivisan. Druge ekipe su maksimalno motivisane protiv Partizana i možemo da budemo ponosni na to što smo to izazvali kod njih“.

Za Obradovića tek sledi najvažniji period sezone.

„Ima dosta do kraja lige, pa sledi plej-of. Videćemo kako će sve da se završi i kako ćemo da izgledamo u najvažnijem delu sezone“, podvukao je Obradović.


tagovi

KK PartizanABA ligaPi Džej DoužerDžejms Naneli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara