Ekipa Belgije (© Star Sport)
Ekipa Belgije (© Star Sport)

Nastavlja se konfuzija zbog nestanka struje u Čairu: Belgijanci ne žele da igraju u ponedeljak!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.07.22. | 23:13

Čeka se konačna odluka

Neverovatno šta se sve dešava sa utakmicom Srbija - Beligija u okviru kvalifikacija za Mundobasket. Prvo utakmica nije mogla da se odigra zbog velikih problema sa strujom u niškom Čairu, onda je meč odložen za pondeljak. Međutim, tu problemi ne prestaju. Kako sada stvari stoje, Belgijanci ne žele da igraju u ponedeljak. FIBA je već zakazala meč za 19 časova i on je zvanično zakazan, sada ostaje da se vidi da li će se stav Belgijanaca do sutra promeniti, a pitanje je i kakve će posledice snositi ako se ne pojave na parketu.

Meč Srbije i Belgije u okviru kvalifikacija za Mundobasket naredne godine nije mogao da se odigra zbog problema sa strujom u dvorani. Naime, posle svega nekoliko minuta košarke i rezultata 6:3 za Belgiju, nestalo je osvetljenje u dvorani Čair. Prekid je trajao punih 60 minuta posle čega je doneta odluka da se meč odloži za ponedeljak sa početkom od 19 časova. Međutim, kako je vreme odmicalo tako su se pojavile informacije da se Belgijanci protive da se meč odigra u ponedeljak. Ljudi iz Košarkaškog saveza Srbije rade sve što je u njihovoj moći da se pomenuta sportska priredba održi u ponedeljak uprkos svim problemima.

Izabrane vesti

Kako javljaju reporteri Mozzart Sporta sa lica mesta, problem u dvorani je nastao zbog preopterećenosti električnog sistema i iskočila je sklopka koja se pregrejala. Svetlo u dvorani se u nekoliko navrata pojačavalo, ali posle svega nekoliko minuta nastao bi ponovo mrak.

Činilo se da su igrači oba tima želeli da se utakmica nastavi, ali na kraju će morati da sačekaju ponedeljak veče ali i odluku Belgijanaca.

Košarkaški savez Srbije je na zvaničnom sajtu saopštio da navijači sačuvaju ulaznice za utakmicu koja je zakazana za ponedeljak od 19 časova.


tagovi

košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara