Derik Vilijams (©Starsport)
Derik Vilijams (©Starsport)

Nastup Derika Vilijamsa protiv Zvezde pod velikim znakom pitanja

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 13:25

Posle prvih analiza ustanovljeno da povreda američkog košarkaša nije tako naivna

Košarkaši Panatinaikosa su na startu grčkog šampionata doživeli poraz od Arisa (65:69), a kako stoje stvari ostali su i bez letošnjeg pojačanja Derika Vilijamsa na neko vreme. Svojevremeno drugi pik na NBA draftu je dobio udarac u kvadriceps leve noge tokom susreta i sva je prilika da neće moći da pomogne ekipi protiv Crvene zvezde u drugom kolu Evrolige (četvrtak, 19.00).

Prvi testovi su otkrili da se bivšem igraču Bajerna, Fenerbahčea i Valensije od udarca stvorio veliki hematom. Zbog toga je njegov nastup u Beogradu pod velikim znakom pitanja. Ipak, nije otpisana mogućnost da dođe do preokreta, pošto će Vilijams narednih dana biti podvrgnut novim testiranjima i njegovo stanje će nastaviti da se prati i iznova procenjuje.

Izabrane vesti

Amerikanac je dobro otvorio sezonu u novom klubu. Na debiju je ubacio 14 poena uz osam skokova protiv Perijsterija u polufinalu Superkupa, potom bio među najboljima u porazu od Olimpijakosa u finalu (10p). PAO je izgubio i na premijeri u Evroligi od Reala, a Vilijams je bio najefikasniji na susretu sa 15 poena. U Solunu je uprkos povredi postigao najviše poena za poraženi tim iz Atine (13p).

Trener Zelenih Dejan Radonjić od početka takmičarske godine nema na raspolaganju i bivšeg igrača Crvene zvezde Nejta Voltersa, koji je takođe pod upitnikom za susret u dvorani Aleksandar Nikolić.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PanatinaikosDejan RadonjićDerik Vilijams

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara