Komentari na vest

NBA nije spremna za evropske trenere, a pitanje je i kada će biti

V

Viša trenerska

pre oko 2 godine

Evo ja vec godinama radim u Kosjericu,pa i kada bi mi se ukazala sansa da preuzmem Nba tim razmislio bih debelo!Nece oni nas jer im se ne dopada nas stil kosarke!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Vlade Đurović:"Skariolo ima DOBRU FRIZURU"
г

гост

pre oko 2 godine

Ретки су људи који могу бити тренери а да истовремено већи део сезоне праве шоу за народне масе, и да учествујући у њему ипак обезбеде плеј-оф, где треба да се уозбиље и направе резултат. Не видим европске тренере који би уопште желели да буду у таквој лакрдији. . .
G

Gosti su bili

pre oko 2 godine

nikad,dok god budu igrači poput lebrona,durenta veci od trenera i od ekipe kukumakali da im treba 3,4 superstara za prsten to se nece desiti...zamislite dodje Lebron na tajm aut i uzme tablu zeljku,kariju,sarasu,da on postavi akciju mislim da bi ga odmah ispratili iz dvorane...i ovaj njihov sistem sa trenerom za napad,za odbranu za faul pa to je jedna smijurija...na koledžu su placeniji treneri nego u NBA,na koledžu trener bira igrace vrbuje daje stipendije u NBA nema Sanse trejduju te u sred noci
J

Junker

pre oko 2 godine

Nikad. NBA je cirkus, gde samo njihov mentalitet moze da radi, trener je manji od igraca, a u Evropi je i dalje trener ogroman autoritet.