Terens Ros (AFP)
Terens Ros (AFP)

NBA Partizan Mozzart Bet: Nekadašnji osmi pik sa drafta potvrdio da ima ponudu crno-belih

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 09:34

Nekadašnje krilo Toronta, Orlanda i Finiksa Terens Ros želja beogradskog tima

Već dva NBA potpisa obezbedio je Partizan Mozzart Bet ovog leta. Led je probio Pi-Džej Doužer, nakon kombo beka u redove crno-belih stigao je i centar Frenk Kaminski, a kako stvari stoje, šampiona ABA lige poslao je ponudu još jednom iskusnom NBA igraču.

Krilo sa decenijskim NBA iskustvom Terens Ros potvrdio je tokom javljanja uživo na Twitch-u da ima ponudu Partizana.

Izabrane vesti

"Da, ponudili su mu ugovor. A ja sam bio u fazonu, hm, videćemo", odgovorio je Ros na komentar jednog od navijača o mogućem transferu u Srbiju.

Osmi pik sa NBA drafta iz 2012. godine je trenutno slobodan agent i još razmišlja o budućoj destinaciji. Prošle sezone je kao član Orlando Medžika, pa Finiks Sansa odigrao 63 utakmica i prosečno beležio 8,3 poena , 2,4 skoka i 1,5 asistencija. Na niovu čitave karijere u kojoj je prvih pet sezona (2012-2017) nastupao za Toronto Repotorse odigrao je 733 utakmice uz prosek od 11 poena, 2,8 skokova, 1,3 asistencije uz šut iz igre od 41,8 odsto i šut za tri 36,2 odsto.

Ros ima 32 godine, visok je 198 centimetara i tokom karijere igrao je na pozicijama krila i beka. Na tačno 92 utakmice u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi planete imao je učinak od 20 ili više poena, a rekord karijere postavio je 25. januara 2014. godine protiv Los Anđeles Klipersa. Tada je postigao 51 poen i 10 trojki što mu je takođe lični rekord. Pre deset godina osvojio je NBA takmičenje u zakucavanjima,

Partizan je ovog leta ostao bez Matijasa Lesota i Dantea Egzuma i Jama Madara, ali su uz pomenute Kaminskog i Doužera stigli i Mateuš Ponitka, odnosno Ognjen Jaramaz, dok su nove ugovore sa Partizan Mozzart Betom potpisali kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli, Aleksa Avramović i Balša Koprivica.


tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara