Kevin Panter (MN press)
Kevin Panter (MN press)

NBA timovi naciljali Pantera

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 09:30

Ukoliko stigne adekvatna ponuda, Amerikanac koji u ugovoru ima "izlaz" za najjaču ligu na svetu, mogao bi da ode iz Partizana, ali samo ako i crno-beli budu zadovoljni

Nije se posrećio ni drugi pokušaj Kevina Pantera da se domogne trofeja u srpskoj klupskoj košarci. Sa Crvenom zvezdom je pre nešto više od dve godine izgubio u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, da bi ove sezone s crno-belima stao u finalu istog takmičenja i u finalnoj seriji ABA lige, upravo protiv svog bivšeg tima. To međutim nije umanjilo interesovanje NBA timova za njega.

Naime, već duže vreme ekipe iz najjače lige na svetu prate Pantera čije amplitude u igri ipak nisu "obrisale" činjenicu da je jedan od, ako ne i najbolji šuter za tri poena na evropskom tlu, posebno sa NBA dometa, što je mnogo puta i potvrdio od dolaska u Humsku. Upravo ta njegova umešnost više je nego privlačna Amerikancima, zbog čega bi pojedini da ga vide u svojim timovima.

Izabrane vesti

Naravno, postoje i određeni uslovi...

Momak rođen u Bronksu vezan je ugovorom s crno-belima na još jednu sezonu, uz opciju da može da ode u NBA, pa bi konkretna ponuda morala da zadovolji i Partizan kako bi Panter ostvario san svakog američkog dečaka koji se bavi košarkom.

Dakle, sve je daleko od realizacije, jer je sjajni šuter tek završio sezonu, a morao bi da u NBA ligi dobije ugovor kojim bi mogao da pokrije obeštećenje. Kompletna slika trebalo bi da bude kristalno jasna u što kraćem roku, kako bi Partizan znao da li od jeseni može da računa na njega, ili pak, ukoliko Panter ode u NBA, mora da se krene u potragu za adekvatnom zamenom.



tagovi

Kevin PanterNBA ligaKK Partizan

Obaveštavaj me

NBA
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara